Dronken buschauffeur verdwijnt na ongeval

Bij een busongeval in Duitsland raakten 33 passagiers gewond. De chauffeur is na het ongeval spoorloos verdwenen. Hij had te veel gedronken.

De bus ging uit de bocht op de afrit Neuss-Reuschenberg en het voertuig kantelde. De chauffeur moest een alcoholtest ondergaan en is sindsdien spoorloos verdwenen. Zijn vriendin maakt zich grote zorgen. “Ik ben echt bang. Ik snap niet hoe het ongeval is kunnen gebeuren. Frank dronk nooit, buschauffeur zijn was zijn lange leven.”

Het ongeval gebeurde op de terugweg van een feestje voor muzikanten. Toen agenten op de plek van het ongeval in Düsseldorf aankwam, roken ze meteen onraad. Ze tapten wat bloed af bij de buschauffeur. “Na de alcoholtest hebben we voor hem een taxi besteld. Hij wilde naar het station van Düsseldorf,” aldus de politie.

Of hij daar ook aangekomen is, wordt nu nagetrokken. Hij is in elke geval niet thuisgekomen. Zijn vriendin Monika vreest dan ook het ergste. “Ik kan hem maar niet vinden, hij zit ook niet bij familie of vrienden. Ook de politie zoekt vruchteloos mee. Ze wil dat Frank terugkomt voor zijn zoon.”
De gewonde muzikanten hebben intussen het ziekenhuis al verlaten. Volgens politiewoordvoerder André Hartwich was de chauffeur wel degelijk dronken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dronken buschauffeur verdwijnt na ongeval | RijschoolPro

Dronken buschauffeur verdwijnt na ongeval

Bij een busongeval in Duitsland raakten 33 passagiers gewond. De chauffeur is na het ongeval spoorloos verdwenen. Hij had te veel gedronken.

De bus ging uit de bocht op de afrit Neuss-Reuschenberg en het voertuig kantelde. De chauffeur moest een alcoholtest ondergaan en is sindsdien spoorloos verdwenen. Zijn vriendin maakt zich grote zorgen. “Ik ben echt bang. Ik snap niet hoe het ongeval is kunnen gebeuren. Frank dronk nooit, buschauffeur zijn was zijn lange leven.”

Het ongeval gebeurde op de terugweg van een feestje voor muzikanten. Toen agenten op de plek van het ongeval in Düsseldorf aankwam, roken ze meteen onraad. Ze tapten wat bloed af bij de buschauffeur. “Na de alcoholtest hebben we voor hem een taxi besteld. Hij wilde naar het station van Düsseldorf,” aldus de politie.

Of hij daar ook aangekomen is, wordt nu nagetrokken. Hij is in elke geval niet thuisgekomen. Zijn vriendin Monika vreest dan ook het ergste. “Ik kan hem maar niet vinden, hij zit ook niet bij familie of vrienden. Ook de politie zoekt vruchteloos mee. Ze wil dat Frank terugkomt voor zijn zoon.”
De gewonde muzikanten hebben intussen het ziekenhuis al verlaten. Volgens politiewoordvoerder André Hartwich was de chauffeur wel degelijk dronken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.