Kantoormedewerkster aan kop bij Nationale Rijstijl Test

Sinds deze week kunnen automobilisten zich kosteloos inschrijven om een Rijstijl Test te doen. De test meet in eerste instantie de veiligheidsscore, maar peilt ook de milieuvriendelijkheid en bepaalt je persoonlijke profiel.

Storm loopt het nog niet, de teller staat inmiddels landelijk op 82 deelnemers, maar de verwachting is dat het aantal deze week nog fors toe zal nemen. Verkeersschool Blom is een van de rijscholen waar de test gedaan kan worden.

René Blom geeft tegenover Verkeerspro.nl aan wat zijn eerste bevindingen zijn. “We hebben nu een stuk of tien aanmeldingen binnen, eerlijk gezegd hebben we ook geen idee waar we op moeten rekenen. Tot nu toe merken we wel dat er een groot verschil zit tussen de deelnemers.”

Blom is tevreden over de simulator. “Hij meet wat hij moet meten, het is in mijn ogen zeer objectief. Al moeten de mensen wel wennen aan de simulator, ze verwachten dat de score hoger is als ze er beter aan gewend zouden zijn.”

Uiteraard heeft ook het personeel van de rijschool de test gedaan. “En opvallend genoeg staat kantoormedewerkster Ellen bovenaan, zelfs landelijk. Wij als instructeurs zijnde schamen ons hier eigenlijk wel voor.”

Of Ellen ook als eerste gaat eindigen, is aan het eind van deze week bekend. Verkeerspro.nl gaat de test zelf in elk geval ook uitvoeren, en wel aankomende donderdag. De bevindingen en scores hiervan zijn aankomende vrijdag terug te lezen op Verkeerspro.nl.

Voor meer informatie over de test kunt u terecht op http://www.rijstijltest.nl/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kantoormedewerkster aan kop bij Nationale Rijstijl Test | RijschoolPro

Kantoormedewerkster aan kop bij Nationale Rijstijl Test

Sinds deze week kunnen automobilisten zich kosteloos inschrijven om een Rijstijl Test te doen. De test meet in eerste instantie de veiligheidsscore, maar peilt ook de milieuvriendelijkheid en bepaalt je persoonlijke profiel.

Storm loopt het nog niet, de teller staat inmiddels landelijk op 82 deelnemers, maar de verwachting is dat het aantal deze week nog fors toe zal nemen. Verkeersschool Blom is een van de rijscholen waar de test gedaan kan worden.

René Blom geeft tegenover Verkeerspro.nl aan wat zijn eerste bevindingen zijn. “We hebben nu een stuk of tien aanmeldingen binnen, eerlijk gezegd hebben we ook geen idee waar we op moeten rekenen. Tot nu toe merken we wel dat er een groot verschil zit tussen de deelnemers.”

Blom is tevreden over de simulator. “Hij meet wat hij moet meten, het is in mijn ogen zeer objectief. Al moeten de mensen wel wennen aan de simulator, ze verwachten dat de score hoger is als ze er beter aan gewend zouden zijn.”

Uiteraard heeft ook het personeel van de rijschool de test gedaan. “En opvallend genoeg staat kantoormedewerkster Ellen bovenaan, zelfs landelijk. Wij als instructeurs zijnde schamen ons hier eigenlijk wel voor.”

Of Ellen ook als eerste gaat eindigen, is aan het eind van deze week bekend. Verkeerspro.nl gaat de test zelf in elk geval ook uitvoeren, en wel aankomende donderdag. De bevindingen en scores hiervan zijn aankomende vrijdag terug te lezen op Verkeerspro.nl.

Voor meer informatie over de test kunt u terecht op http://www.rijstijltest.nl/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.