Taxichauffeur mishandeld en beroofd

NLD-20050915-ARNHEM: Taxichauffeurs op de taxistandplaats bij het station van Arnhem praten donderdag na over de ontknoping in de ontvoeringszaak van Claudia Melchers. Melchers werd woensdagavond in Arnhem door haatr ontvoerders uit de auto gezet, nabij het park Sonsbeek. Ze rende, gekleed in een wit trainingspak en zonder schoenen, naar het station en kwam daar in […]

Een 53-jarige taxichauffeur uit Rijswijk is zaterdagochtend 19 september het slachtoffer geworden van een mishandeling en beroving.

De taxichauffeur ging om 04.30 uur naar de Mgr. Bekkerslaan om een aantal klanten op te halen. Toen hij daar aankwam, werd hij door vier mannen overvallen en mishandeld.

Na de mishandeling werd de taxichauffeur in de kofferbak van de taxi gestopt. Vlak daarna reden twee jongens op een bromfiets langs de taxi. Zij zagen de taxi met draaiende motor staan, zonder dat er iemand inzat. Omdat ze het niet vertrouwden, namen de jongens poolshoogte. In de kofferbak troffen ze de bloedende taxichauffeur aan.

De jongens waarschuwden de hulpdiensten. De taxichauffeur werd vervoerd naar het ziekenhuis waar hij een nacht ter observatie moest blijven. In de taxi troffen de agenten een enveloppe met daarin een groot geldbedrag aan. Vermoedelijk waren de verdachten hierop uit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.