Mystery guests: Ja!

Onlangs kwam de PVV met het plan om mystery guest in te zetten om te bepalen of taxichauffeurs volgens de richtlijnen te werk gaan. Dit plan is goed ontvangen in Den Haag, maar of er iets mee wordt gedaan, is nog maar de vraag.

Wat wel zeker is, is dat ook de bezoekers van Verkeerspro.nl positief gestemd zijn over dit idee.

Liefst 85% van de respondenten ziet graag dat er mystery guest ingezet worden om de taxiproblematiek aan te pakken.

Deze methode moet er toe leiden dat chauffeurs die zich niet aan de richtlijnen houden hun pas kwijtraken en voortaan niet meer op de taxistandplaatsen mogen komen. Of dit in dat geval alle problemen oplost, is de vraag, maar het lijkt in elk geval een begin…Verkeerspro.nl is overstag, nu Den Haag nog…

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.