Bovag biedt ook verzekering aan

BUNNIK – Logo van BOVAG op het hoofdkantoor in Bunnik. ANP PHOTO MARCEL ANTONISSE

Bovag presenteert een eigen autoverzekering.

Bertho Eckhardt, voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven: “Het is een mooi extra product, voorzien van het betrouwbare merk Bovag. Juist op het gebied van verzekeringen zal dat aanspreken bij de klanten van Bovag-autobedrijven. Een ander voordeel van de Bovag Autoverzekering is dat klanten niet te maken hebben met een afstandelijke verzekeraar, maar met hun vertrouwde Bovag-autobedrijf.”

De Bovag-verzekering is exclusief af te sluiten bij het Bovag-bedrijf. Er zijn twee varianten, de basis- en de plusversie. De basisversie is scherp geprijsd, met eigen risico en zonder vervangend vervoer.

Voor de plusverzekering geldt onder meer geen eigen risico als de auto bij het eigen Bovag-bedrijf wordt gerepareerd, drie jaar nieuwwaarde en twee jaar occasionwaarde, en vervangend vervoer. Daarnaast is tien procent van de cataloguswaarde aan accessoires gratis meeverzekerd en kan er één keer per jaar schade geclaimd worden zonder dat dat gevolgen heeft voor de no claim, op voorwaarde dat de verzekerde geen schuld draagt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.