“Bij Compact Opleidingen ben je geen nummer”

Enkele weken geleden sloot Frederieke Hak de opleiding tot rijinstructeur succesvol af bij Compact Opleidingen. Inmiddels is ze aan het werk bij autorijschool Peter Jansen uit Sprundel. “Het bevalt heel goed,” zegt Hak tegenover Verkeerspro.nl.

Een klein jaar geleden begon ze met de opleiding nadat ze tot de conclusie was gekomen dat de keuze voor een studie Social Work aan de Avans Hogeschool in Breda niet de juiste bleek te zijn. “Ik kreeg een aanbieding binnen van Compact en ben daar uiteindelijk op ingegaan. Ik heb nog informatie aangevraagd bij een andere rijschool, maar omdat ik daar niks van hoorde, was de keuze makkelijk.”

En Hak heeft geen moment spijt gehad van de keuze voor Compact. “Ze weten daar direct wie je bent, je bent geen nummer. En als ze iets beloven doen ze het ook, ik kan dan ook niets anders dan heel positief zijn.”

Misschien wel mede daardoor doorliep Hak de opleiding zonder noemenswaardige problemen. “Het begon met twee dagen in de week van 9 tot 3 naar school om theorie te leren en daarna een rijproef. Die rijproef heb ik één keer opnieuw moeten doen.”

Nadat het theoretische deel en de rijproef naar behoren waren afgesloten kon het lesgeven beginnen. “En dat was in het begin best moeilijk. Voor de Innovam (het kennis- en opleidingscentrum voor de mobiliteitscentrum) moet je aan veel eisen voldoen, dat was in het begin lastig. Maar in de praktijk zie ik nu dat het terugkomt.”

Want na negen maanden oefenen, is het nu tijd voor het echte werk. En werk wat ze enkele jaren geleden niet verwacht had ooit te gaan doen. “Maar nu ben ik blij dat ik ingegaan op het aanbod van Compact.”

Het aanbod wat in houdt dat ze de komende jaren in elk geval nog rijdt voor Compact, dat haar heeft uitbesteed aan haar huidige werkgever, waar ze in de eerste weken al iets opvallend wist te constateren. “Veel leerlingen weten het verschil tussen links en rechts niet. Je zegt dan rechts, maar ze gaan dan naar links. Op zo’n moment moet je ingrijpen en rustig blijven en op zich gaat dat best goed,” spreekt ze tevreden.

Het zijn problemen die ze nog wel vaker tegen zal gaan komen, maar dat weerhoudt haar er niet van om haar opleider Compact aan te prijzen. “Ik raad het anderen zeker aan om met hen in zee te gaan.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op ““Bij Compact Opleidingen ben je geen nummer””

ben|06.04.11|15:01

LET OP ! Compact Opleidingen in de Finaciele problemen , wacht af , wacht af !!!!!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.