Buschauffeur beroofd van dagopbrengst

Een 60-jarige buschauffeur is in de nacht van dinsdag op woensdag in Kerkrade het slachtoffer geworden van een brutale gewapende roofoverval.


De chauffeur reed, tegen het einde van zijn dienst, op de Pastoor Theelenstraat. Daar stond een man te wachten bij de bushalte. Toen de man instapte zette hij direct een pistool tegen het hoofd van de buschauffeur en eiste hij de dagopbrengst.

Zijn eis zette hij kracht bij door de bestuurder van de bus vol in zijn gezicht te slaan. Die gaf met een bebloed gezicht uiteindelijk zijn dienstportefeuille en de dader zelf griste de kassalade mee. De politie onderzoekt de brute daad uiteraard.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.