Op sex belust stelletje laat taxichauffeur uitstappen

UTRECHT – Sinds vrijdag gelden in het hele land nieuwe tarieven voor taxi’s. De gewenste concurrentie op prijs komt vooralsnog niet of nauwelijks van de grond. Vrijwel alle taxi’s hanteren de maximale tarieven, zoals deze taxichauffeurs op de taxistandplaats bij het centraal station in Utrecht. ANP PHOTO RICK NEDERSTIGT

Een oververhit stelletje wilde dolgraag de liefde bedrijven op de achterbank van een taxi, maar dan liefst zonder pottekijker. Ze stapten in en dwongen de chauffeur om naar een afgelegen plek te rijden. Daar moest hij dan uitstappen en wachten.

Een jongeman van 25 en zijn vriendinnetje van 23 stuurden de man naar Dry Creek in Adelaide. Daar haalde de vrouw uit met haar schoen en de chauffeur moest zijn taxi verlaten.

Na hun nummertje moest hij opnieuw plaats nemen in zijn taxi. Ze voerden hem terug naar Aidelaide. De taxichauffeur probeerde nog om geld te vragen voor de opwindende rit, maar het koppel wilde niet betalen waarop hij de politie verwittigde.

Het duurde niet lang voor agenten de taxiseksers konden vatten. Ze worden nu beschuldigd van het plegen van geweld, illegaal gebruik van een taxi en het niet betalen van een taxirit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Op sex belust stelletje laat taxichauffeur uitstappen | RijschoolPro

Op sex belust stelletje laat taxichauffeur uitstappen

UTRECHT – Sinds vrijdag gelden in het hele land nieuwe tarieven voor taxi’s. De gewenste concurrentie op prijs komt vooralsnog niet of nauwelijks van de grond. Vrijwel alle taxi’s hanteren de maximale tarieven, zoals deze taxichauffeurs op de taxistandplaats bij het centraal station in Utrecht. ANP PHOTO RICK NEDERSTIGT

Een oververhit stelletje wilde dolgraag de liefde bedrijven op de achterbank van een taxi, maar dan liefst zonder pottekijker. Ze stapten in en dwongen de chauffeur om naar een afgelegen plek te rijden. Daar moest hij dan uitstappen en wachten.

Een jongeman van 25 en zijn vriendinnetje van 23 stuurden de man naar Dry Creek in Adelaide. Daar haalde de vrouw uit met haar schoen en de chauffeur moest zijn taxi verlaten.

Na hun nummertje moest hij opnieuw plaats nemen in zijn taxi. Ze voerden hem terug naar Aidelaide. De taxichauffeur probeerde nog om geld te vragen voor de opwindende rit, maar het koppel wilde niet betalen waarop hij de politie verwittigde.

Het duurde niet lang voor agenten de taxiseksers konden vatten. Ze worden nu beschuldigd van het plegen van geweld, illegaal gebruik van een taxi en het niet betalen van een taxirit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.