Nieuwe directeur voor Veilig Verkeer Nederland

HOORN – Soapster Gurkan Kucuksenturk en Joop Goos, directeur Veilig Verkeer Nederland, geven dinsdagochtend in Hoorn de aftrap voor het 75ste nationale fietsexamen van Veilig Verkeer Nederland. Directeur Veilig Verkeer Nederland Joop Goos laat het goede voorbeeld zien tijdens zijn verkeersexamen. ANP PHOTO UNITED PHOTOS KOEN VAN WEEL

Linda van der Eijck volgt per 16 januari 2010 Henk Strietman op als directeur van Veilig Verkeer Nederland. Strietman nam de functie op ad-interim basis in maart van dit jaar over van Joop Goos.

Van Eijck is momenteel nog actief als hoofd openbaar vervoer van de stadsregio Rotterdam, waar ze onder meer verantwoordelijk is voor de verkeersveiligheid.

Goos (foto), die onlangs nog negatief in het nieuws kwam bij Peter R. de Vries, werkt sinds maart als hoofd externe betrekkingen en dus al langer niet meer in de hoedanigheid van directeur VVN.

Overigens moet Goos ook vrezen voor die baan na de uitzending van Peter R. de Vries. Het bestuur van VVN zal zich op korte termijn beraden over de situatie omtrent Goos.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.