RAM Mobile Data signaleert de Flister

De Mobitex locator van RAM Mobile Data is de meest gebruikte locator in de brandweer en ambulance wereld. Niet gek dat Rijkswaterstaat bij RAM Mobile Data aanklopte om assistentie bij het in kaart brengen van de efficiëntie van de Flister.

De Flister is een apparaat dat via de autoradio een sirene laat horen en een tekst bericht laat zien. Zie ook: www.flister.nl

Door de grote flexibiliteit van de Mobitex Locator is het eenvoudig om te signaleren of de sirene, het zwaailicht en/of de Flister ingeschakeld zijn. Door deze signalering te koppelen aan een camera worden er ook opnames gemaakt om het gedrag van de van de overige weggebruikers te observeren.

Centraal worden er gegevens over het gebruik van de Flister gelogd met behulp van RAM Mobile Data’s eigen Track-and-Trace systeem. Rijkswaterstaat verwerkt deze gegevens tot een rapport.

Met de grote mogelijkheden van de Mobitex locator en de oplossingsgerichte aanpak van RAM Mobile Data was het mogelijk om met bestaande apparatuur in de voertuigen dit te realiseren zodat er voor de regio en Rijkswaterstaat geen dure investeringen nodig waren.

RAM Mobile Data levert deze oplossing aan ambulances in de provincie Friesland ( RAV Fryslan), Drenthe (UMCG-Drenthe) en aan de brandweer in de provincie Utrecht. Verder zijn in experiment voertuigen van de KLPD en Politie Rotterdam-Rijnmond betrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

RAM Mobile Data signaleert de Flister | RijschoolPro

RAM Mobile Data signaleert de Flister

De Mobitex locator van RAM Mobile Data is de meest gebruikte locator in de brandweer en ambulance wereld. Niet gek dat Rijkswaterstaat bij RAM Mobile Data aanklopte om assistentie bij het in kaart brengen van de efficiëntie van de Flister.

De Flister is een apparaat dat via de autoradio een sirene laat horen en een tekst bericht laat zien. Zie ook: www.flister.nl

Door de grote flexibiliteit van de Mobitex Locator is het eenvoudig om te signaleren of de sirene, het zwaailicht en/of de Flister ingeschakeld zijn. Door deze signalering te koppelen aan een camera worden er ook opnames gemaakt om het gedrag van de van de overige weggebruikers te observeren.

Centraal worden er gegevens over het gebruik van de Flister gelogd met behulp van RAM Mobile Data’s eigen Track-and-Trace systeem. Rijkswaterstaat verwerkt deze gegevens tot een rapport.

Met de grote mogelijkheden van de Mobitex locator en de oplossingsgerichte aanpak van RAM Mobile Data was het mogelijk om met bestaande apparatuur in de voertuigen dit te realiseren zodat er voor de regio en Rijkswaterstaat geen dure investeringen nodig waren.

RAM Mobile Data levert deze oplossing aan ambulances in de provincie Friesland ( RAV Fryslan), Drenthe (UMCG-Drenthe) en aan de brandweer in de provincie Utrecht. Verder zijn in experiment voertuigen van de KLPD en Politie Rotterdam-Rijnmond betrokken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.