Passagier slaat buchauffeur in Dordrecht

Een 48-jarige buschauffeur is vrijdagavond in Dordrecht lichtgewond geraakt doordat een passagier op hem begon in te slaan. De 20-jarige passagier uit Dordrecht is aangehouden, meldt de politie.

De 20-jarige man reisde samen met een 22-jarige vrouw uit Zeist, met wie hij tijdens de busrit ruzie kreeg. Een handgemeen volgde, waarop de chauffeur de bus stilzette bij een halte aan de Eulerlaan. Hij wilde ingrijpen om het handgemeen te stoppen. Hierop begon de man de chauffeur te slaan.

Een andere passagier belde de politie, die de agressieveling in de boeien sloeg. Hij is in de cel gezet. De chauffeur liep lichte verwondingen op aan zijn hoofd en is voor controle naar een ziekenhuis gebracht. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling en vernieling.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.