Taxi over de kop in Lunteren

Op de Postweg vond vrijdagavond een eenzijdig ongeval plaats. Op het gedeelte tussen de Renswoudsestraatweg en de Nederwoudseweg was een wagen van een taxibedrijf uit Amersfoort van de weg geraakt en op de kop in de naast de weg gelegen sloot tot stilstand gekomen.

Hierbij raakte tenminste één persoon gewond. Een tweede inzittende van de taxi is tevens door het ambulance personeel onderzocht maar kon op eigen kracht naar de ambulance lopen. Volgens één van de hulpverleners zouden de slachtoffers licht gewond zijn geraakt.

Naar de oorzaak van het ongeval is onderzoek verricht. De Postweg is geruime tijd voor het verkeer afgesloten geweest.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.