Voetballer geeft verkeerde voorbeeld

ENSCHEDE – Theo Janssen, speler van FC Twente, eredivisie, seizoen 2009/2010. ANP ORANGEPICTURES CEES VAN HOOGDALEM

Theo Janssen was in de nacht van zaterdag op zondag betrokken bij een auto-ongeluk. De profvoetballer van FC Twente sloeg met het voertuig over de kop en raakte evenals de overige inzittenden gewond.

De Arnhemmer heeft een bloedproef ondergaan, waaruit bleek dat er alcohol in het spel was. Volgens De Gelderlander is hij zijn rijbewijs voorlopig kwijt. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie Twente heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Janssen was op weg naar Arnhem na het gewonnen competitieduel met Vitesse. Om 1.35 uur is hij over de kop geslagen. De speler brak daarbij zijn neus, terwijl oud-prof Kevin Moeliker (VV Lienden) nog in het ziekenhuis ligt. Hij lag bovendien tot zondagmiddag in coma en moest door hulpverleners uit de auto worden gehaald.

Ook de broer van Theo Janssen, Johan Janssen, zat in de auto. Volgens de politie is er sprake van een ‘eenzijdig verkeersongeval met letsel’, waarbij dus geen andere verkeersdeelnemers betrokken waren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.