RDW ‘non-profit werkgever van het jaar’

De RDW is uitgeroepen tot Beste Werkgever van 2009 in de non-profit sector. In de algemene rangschikking behaalde de Rijksdienst de tweede plaats. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het carrièremagazine Intermediair. De Rabobank is uitgeroepen tot overall winnaar, de derde plaats is voor verzekeraar Achmea.

Intermediair onderzocht ruim honderd bedrijven op arbeidsvoorwaarden en medewerkerstevredenheid. De RDW werd geroemd om het systeem van tijd-voor-tijd-werken, de mogelijkheid vier dagen negen uur te werken en om de stoelmassage voor medewerkers die het toch een beetje te veel wordt.

Leasemaatschappij Arval komt ook in de lijst beste werkgevers voor, op de 43e plaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.