Verdachte taxichauffeur niet op vrije voeten

AMSTERDAM – Rechtbanktekening met oud-taxichauffeur Sidi Mohamed B. (2e van rechts), en verder van links naar rechts officier van justitie R. Kloos, rechter Bade, rechter-president D. Reiling, rechter Koopmans en advocaat Knoops. Mohamed B. verschijnt woensdag voor de rechtbank in Amsterdam. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van een klant. De taxichauffeur vroeg volgens het […]

Sidi Mohamed B., de taxichauffeur die ervan wordt verdacht de 44-jarige Rob Sitek te hebben doodgeslagen, moet in voorlopige hechtenis blijven.

Dat heeft de rechtbank donderdag besloten. De advocaat van de 38-jarige B. had de rechtbank woensdag gevraagd de voorlopige hechtenis op te heffen of te schorsen, omdat er in zijn ogen onvoldoende ernstige bezwaren zijn om de verdachte langer vast te houden. Ook kan B.’s vrouw elk moment bevallen en moet zijn zoontje een operatie ondergaan.

De rechtbank was echter niet gevoelig voor deze argumenten. Het gevaar voor herhaling is volgens de rechter niet veranderd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verdachte taxichauffeur niet op vrije voeten | RijschoolPro

Verdachte taxichauffeur niet op vrije voeten

AMSTERDAM – Rechtbanktekening met oud-taxichauffeur Sidi Mohamed B. (2e van rechts), en verder van links naar rechts officier van justitie R. Kloos, rechter Bade, rechter-president D. Reiling, rechter Koopmans en advocaat Knoops. Mohamed B. verschijnt woensdag voor de rechtbank in Amsterdam. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van een klant. De taxichauffeur vroeg volgens het […]

Sidi Mohamed B., de taxichauffeur die ervan wordt verdacht de 44-jarige Rob Sitek te hebben doodgeslagen, moet in voorlopige hechtenis blijven.

Dat heeft de rechtbank donderdag besloten. De advocaat van de 38-jarige B. had de rechtbank woensdag gevraagd de voorlopige hechtenis op te heffen of te schorsen, omdat er in zijn ogen onvoldoende ernstige bezwaren zijn om de verdachte langer vast te houden. Ook kan B.’s vrouw elk moment bevallen en moet zijn zoontje een operatie ondergaan.

De rechtbank was echter niet gevoelig voor deze argumenten. Het gevaar voor herhaling is volgens de rechter niet veranderd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.