Heeft u interessant nieuws? Tip ons!

Verkeerspro.nl probeert zo compleet mogelijk te zijn als het gaat om interessant nieuws voor de professionele chauffeur. Wij zien uiteraard echter niet alles, en nog belangrijker: als nieuws niet onder de aandacht komt, is het geen nieuws.

Dus maakt u zelf wat mee binnen uw vakgebied, heeft u interessante tips of mooie anekdotes. Verkeerspro.nl wil er graag werk van maken en het onder de aandacht brengen door er een leuk en/of interessant verhaal over te maken.

En denkt u zelf iets toe te kunnen voegen aan onze website, schroom ook dan niet om contact met ons op te nemen. Naast nieuws ontvangen wij ook graag mooie foto’s van interessante verkeerssituaties, ongevallen, ingesneeuwde (les)auto’s, etc.

U kunt contact met ons opnemen middels het emailadres [email protected]

Alle emails zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld.

Met vriendelijke groet,

Het Verkeerspro.nl-team

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Heeft u interessant nieuws? Tip ons!”

Luud Berings|07.10.09|07:29

Er is een buschauffeur in Utrecht bij de GVU die een boekje heeft geschreven (korte verhalen) over wat hij in zijn werk meemaakt. Prachtige en soms ontroerende verhalen, zeker ook de moeite waard voor de professional: ‘Achter Klapdeuren’ heet het.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.