Veolia wil geld zien van overvallers

Vervoersbedrijf Veolia is van plan de kosten van enkele overvallen op bussen terug te vorderen. Als een verdachte van een overval op een bus schuldig wordt bevonden wil het vervoersbedrijf de kosten die gemaakt werden terugvorderen op de dader. Veolia wil ook de kosten van de stakingen die voortvloeiden uit de overvallen op de daders verhalen.

De directeur van Veolia Limburg, René de Beer, maakte dit woensdag bekend. Hij is opgelucht omdat er onlangs iemand werd opgepakt die verdacht wordt van vier overvallen op Veolia-bussen. Deze man zal waarschijnlijk diep in zijn buidel moeten tasten, omdat Veolia niet alleen de schade die is aangericht door de overval op hem gaat verhalen, maar ook de kosten van een staking die op 11 december van het vorig jaar plaatsvond. Deze kosten zouden in de tienduizenden euro’s lopen.

Vorig jaar legden ongeveer 400 chauffeurs het werk neer. Deze personen voelden zich door de golf aan overvallen niet meer veilig. Een overval in Kerkrade was de spreekwoordelijke druppel.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Veolia wil geld zien van overvallers | RijschoolPro

Veolia wil geld zien van overvallers

Vervoersbedrijf Veolia is van plan de kosten van enkele overvallen op bussen terug te vorderen. Als een verdachte van een overval op een bus schuldig wordt bevonden wil het vervoersbedrijf de kosten die gemaakt werden terugvorderen op de dader. Veolia wil ook de kosten van de stakingen die voortvloeiden uit de overvallen op de daders verhalen.

De directeur van Veolia Limburg, René de Beer, maakte dit woensdag bekend. Hij is opgelucht omdat er onlangs iemand werd opgepakt die verdacht wordt van vier overvallen op Veolia-bussen. Deze man zal waarschijnlijk diep in zijn buidel moeten tasten, omdat Veolia niet alleen de schade die is aangericht door de overval op hem gaat verhalen, maar ook de kosten van een staking die op 11 december van het vorig jaar plaatsvond. Deze kosten zouden in de tienduizenden euro’s lopen.

Vorig jaar legden ongeveer 400 chauffeurs het werk neer. Deze personen voelden zich door de golf aan overvallen niet meer veilig. Een overval in Kerkrade was de spreekwoordelijke druppel.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.