Bezoekers Telegraafsite massaal tegen kilometerheffing

Bijna negen op de tien mensen die hun stem hebben uitgebracht op de enquête van De Telegraaf over de kilometerheffing, is tegen de invoering van het plan van minister Camiel Eurlings van Verkeer. Dat heeft De Telegraaf dinsdag bekendgemaakt.

De enquête die sinds zaterdag online stond en maandagmiddag sloot, is ingevuld door ruim 196.000 deelnemers. De bezoekers konden ja of nee zeggen tegen de kilometerheffing en vervolgens nog reageren op een aantal stellingen over de kilometerheffing.

De grootste bezwaren die de nee-stemmers hadden, was dat de heffing het fileprobleem niet oplost. Ook zouden de kosten van het autorijden te hoog worden en zou het systeem met de ingebouwde kastjes een inbreuk op de privacy zijn.

Ook de ANWB peilt sinds zaterdag de mening van automobilisten over de kilometerheffing. Eurlings zei vorige week dat uitslag van die peiling bepalend is voor het wel of niet invoeren van de kilometerheffing.

(ANP)

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bezoekers Telegraafsite massaal tegen kilometerheffing | RijschoolPro

Bezoekers Telegraafsite massaal tegen kilometerheffing

Bijna negen op de tien mensen die hun stem hebben uitgebracht op de enquête van De Telegraaf over de kilometerheffing, is tegen de invoering van het plan van minister Camiel Eurlings van Verkeer. Dat heeft De Telegraaf dinsdag bekendgemaakt.

De enquête die sinds zaterdag online stond en maandagmiddag sloot, is ingevuld door ruim 196.000 deelnemers. De bezoekers konden ja of nee zeggen tegen de kilometerheffing en vervolgens nog reageren op een aantal stellingen over de kilometerheffing.

De grootste bezwaren die de nee-stemmers hadden, was dat de heffing het fileprobleem niet oplost. Ook zouden de kosten van het autorijden te hoog worden en zou het systeem met de ingebouwde kastjes een inbreuk op de privacy zijn.

Ook de ANWB peilt sinds zaterdag de mening van automobilisten over de kilometerheffing. Eurlings zei vorige week dat uitslag van die peiling bepalend is voor het wel of niet invoeren van de kilometerheffing.

(ANP)

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.