Taxi Almelo blijft thuis door slecht weer

ALMELO – Taxi Almelo vervoert dinsdag geen leerlingen uit Almelo naar het speciaal onderwijs in Almelo en Enschede wegens de slechte weersomstandigheden. Dat bericht RTV Oost. Het gaat om zo’n 400 leerlingen.

Het taxibedrijf laat geen busjes rijden, omdat de wegen te slecht zijn door het winterweer. De scholen zijn wel gewoon open. Het taxibedrijf en de gemeente Almelo hebben samen besloten dat niet verantwoord is de leerlingen te vervoeren. Directeur Rikkert van Taxi Almelo verwacht dat de taxibusjes woensdag wel weer rijden. Het is voor het eerst dat Taxi Almelo ritten heeft geannuleerd door slechte weersomstandigheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Taxi Almelo blijft thuis door slecht weer | RijschoolPro

Taxi Almelo blijft thuis door slecht weer

ALMELO – Taxi Almelo vervoert dinsdag geen leerlingen uit Almelo naar het speciaal onderwijs in Almelo en Enschede wegens de slechte weersomstandigheden. Dat bericht RTV Oost. Het gaat om zo’n 400 leerlingen.

Het taxibedrijf laat geen busjes rijden, omdat de wegen te slecht zijn door het winterweer. De scholen zijn wel gewoon open. Het taxibedrijf en de gemeente Almelo hebben samen besloten dat niet verantwoord is de leerlingen te vervoeren. Directeur Rikkert van Taxi Almelo verwacht dat de taxibusjes woensdag wel weer rijden. Het is voor het eerst dat Taxi Almelo ritten heeft geannuleerd door slechte weersomstandigheden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.