Eurlings, interview

Onderzoek Verkeerspro.nl: Wat betekent het bromfietspraktijkexamen voor u?

Het bromfietspraktijkexamen gaat per 1 maart van start. Wat betekent het voor u als rijschoolhouder? Extra werk en inkomsten, een onzekere investering of iets waar u niet op zit te wachten? En neemt de verkeersveiligheid hierdoor toe?

Met dit onderzoek kunnen we concreet de gevolgen voor de rijschoolbranche in kaart brengen en een en ander ook weer aankaarten bij andere landelijke media, de brancheorganisaties en de politiek. Verkeerspro.nl vraagt u als rijschoolhouder de vragenlijst in te vullen. We danken alvast hartelijk voor de medewerking. De resultaten zijn spoedig op Verkeerspro.nl terug te lezen.

Vul de enquête hier in

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Onderzoek Verkeerspro.nl: Wat betekent het bromfietspraktijkexamen voor u? | RijschoolPro
Eurlings, interview

Onderzoek Verkeerspro.nl: Wat betekent het bromfietspraktijkexamen voor u?

Het bromfietspraktijkexamen gaat per 1 maart van start. Wat betekent het voor u als rijschoolhouder? Extra werk en inkomsten, een onzekere investering of iets waar u niet op zit te wachten? En neemt de verkeersveiligheid hierdoor toe?

Met dit onderzoek kunnen we concreet de gevolgen voor de rijschoolbranche in kaart brengen en een en ander ook weer aankaarten bij andere landelijke media, de brancheorganisaties en de politiek. Verkeerspro.nl vraagt u als rijschoolhouder de vragenlijst in te vullen. We danken alvast hartelijk voor de medewerking. De resultaten zijn spoedig op Verkeerspro.nl terug te lezen.

Vul de enquête hier in

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.