verkeersborden

Te veel verkeersborden in Almere

ALMERE -Er zijn te veel verkeersborden in Almere. Het gemeentebestuur gaat daarom bekijken welke verwijderd kunnen worden. Dat meldt het Amsterdams Stadsblad vrijdag.

Met het verwijderen van een verkeersbord op de Cinemadreef gaf wethouder Arno Visser donderdag het startsein voor het project Sanering Verkeersborden. Doel is te komen tot minder verkeersborden in Almere, omdat er een rommelig straatbeeld is ontstaan.

Met het project wil de gemeente in kaart brengen welke borden weg kunnen of kunnen worden geclusterd. Via de website kunnen inwoners aangeven welke borden in aanmerking moeten komen voor sanering, onderhoud of clustering. Verkeersdeskundigen onderzoeken vervolgens de situatie en toetsen of de borden juridisch verplicht zijn.

Lees het artikel in het Amsterdams Stadsblad

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.