buschauffeur, haltes

Boze buschauffeur weigert te stoppen

ENSCHEDE – Een boze buschauffeur van Twents/Connexxion heeft zich dinsdagmiddag de woede op de hals gehaald van een tiental passagiers in Enschede door alle haltes voorbij te rijden. Dat bericht De Twetsche Courant/Tubantia woensdag.

De chauffeur, die dienst had op een stadsrit van het centrum naar de Helmerhoek, was gepikeerd doordat iemand op de stopknop had gedrukt, maar de bus niet verliet. Daarop zette hij de motor af en weigerde verder te gaan zolang er niemand uitstapte.

Uiteindelijk vervolgde hij zijn rit alsnog, maar wenste hij niet meer te reageren op stopverzoeken van andere passagiers, onder wie een moeder met kind. Die moesten daardoor langer teruglopen of konden op de terugweg pas uitstappen, aldus een passagier die anoniem wil blijven.

‘Er ontstond echt consternatie in de bus en iedereen was hartstikke boos op die man. We hebben flink op hem ingepraat en zelfs de noodstop-knop ingedrukt, maar niets hielp. Pas bij het eindpunt konden we eruit’. De getuige heeft een klacht ingediend bij de klantenservice van Connexxion. Een andere passagier maakte melding van het feit bij de politie Twente, maar deed geen aangfite.

Volgens Connexxionvoorlichter Herman Opmeer is de chauffeur geirriteerd geraakt doordat constant op de stopknop werd gedrukt en steeds niemand uitstapte. “Maar hij had niet mogen besluiten om alle passagiers daar onder te laten lijden. We hebben een gesprek met hem gehad en daarmee is voor ons de kous af.”

Lees het artikel in De Twentsche Courant/Tubantia

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Boze buschauffeur weigert te stoppen | RijschoolPro
buschauffeur, haltes

Boze buschauffeur weigert te stoppen

ENSCHEDE – Een boze buschauffeur van Twents/Connexxion heeft zich dinsdagmiddag de woede op de hals gehaald van een tiental passagiers in Enschede door alle haltes voorbij te rijden. Dat bericht De Twetsche Courant/Tubantia woensdag.

De chauffeur, die dienst had op een stadsrit van het centrum naar de Helmerhoek, was gepikeerd doordat iemand op de stopknop had gedrukt, maar de bus niet verliet. Daarop zette hij de motor af en weigerde verder te gaan zolang er niemand uitstapte.

Uiteindelijk vervolgde hij zijn rit alsnog, maar wenste hij niet meer te reageren op stopverzoeken van andere passagiers, onder wie een moeder met kind. Die moesten daardoor langer teruglopen of konden op de terugweg pas uitstappen, aldus een passagier die anoniem wil blijven.

‘Er ontstond echt consternatie in de bus en iedereen was hartstikke boos op die man. We hebben flink op hem ingepraat en zelfs de noodstop-knop ingedrukt, maar niets hielp. Pas bij het eindpunt konden we eruit’. De getuige heeft een klacht ingediend bij de klantenservice van Connexxion. Een andere passagier maakte melding van het feit bij de politie Twente, maar deed geen aangfite.

Volgens Connexxionvoorlichter Herman Opmeer is de chauffeur geirriteerd geraakt doordat constant op de stopknop werd gedrukt en steeds niemand uitstapte. “Maar hij had niet mogen besluiten om alle passagiers daar onder te laten lijden. We hebben een gesprek met hem gehad en daarmee is voor ons de kous af.”

Lees het artikel in De Twentsche Courant/Tubantia

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.