ambulance

Twee gewonden bij aanrijding tussen taxi en leswagen

TETERINGEN – Bij een aanrijding tussen een taxi en een leswagen zijn dinsdag in de avondspits twee vrouwen gewond geraakt. Dat bericht dagblad BN/DeStem.

Het ongeluk werd veroorzaakt omdat de taxi in de flank reed van de leswagen. De taxi heeft hierbij waarschijnlijk geen voorrang gegeven aan de leswagen die van rechts kwam. Door de aanrijding kwam de cursist in de leswagen bekneld te zitten in de auto. Zij is door de brandweer en de ambulancedienst uit het voertuig geknipt.

De vrouwelijke chauffeur van de taxi raakte ook gewond. Zij is door een tweede ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De instructeur van de leswagen kwam met de schrik vrij. Hij kon alleen maar toekijken hoe de brandweer zijn leerling uit de auto knipte.

Lees het bericht in BN/DeStem

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.