Taxibedrijf Filart failliet

taxibedrijf, Filart, faillietMANDERVEEN – Taxibedrijf Filart uit Manderveen is woensdag door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. Het bedrijf van oud-motorcoureur Rob Filart verzorgt het leerlingen- en gehandicaptenvervoer in de gemeente Hof van Twente.

Het leerlingenvervoer wordt voorlopig overgenomen door Taxi Brookhuis. Het Oldenzaalse taxibedrijf neemt ongeveer dertig ritten in de Hof van Twente voor haar rekening. De ouders van de leerlingen zijn inmiddels door de gemeente op de hoogte gesteld van de overname.

Dagelijks rijden er zo’n kleine honderd taxi’s van Filart door de Twente en Salland. Ook de spelersbus van Heracles Almelo wordt geleverd door het Manderveense bedrijf. In 2008 is er nog een nieuw pand gebouwd in Tubbergen en in 2009 is er een nieuwe vestiging in Hardenberg geopend. Bij het taxibedrijf is niemand bereikbaar voor toelichting op het faillissement.

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Taxibedrijf Filart failliet | RijschoolPro

Taxibedrijf Filart failliet

taxibedrijf, Filart, faillietMANDERVEEN – Taxibedrijf Filart uit Manderveen is woensdag door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. Het bedrijf van oud-motorcoureur Rob Filart verzorgt het leerlingen- en gehandicaptenvervoer in de gemeente Hof van Twente.

Het leerlingenvervoer wordt voorlopig overgenomen door Taxi Brookhuis. Het Oldenzaalse taxibedrijf neemt ongeveer dertig ritten in de Hof van Twente voor haar rekening. De ouders van de leerlingen zijn inmiddels door de gemeente op de hoogte gesteld van de overname.

Dagelijks rijden er zo’n kleine honderd taxi’s van Filart door de Twente en Salland. Ook de spelersbus van Heracles Almelo wordt geleverd door het Manderveense bedrijf. In 2008 is er nog een nieuw pand gebouwd in Tubbergen en in 2009 is er een nieuwe vestiging in Hardenberg geopend. Bij het taxibedrijf is niemand bereikbaar voor toelichting op het faillissement.

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.