politie, controle, bekeuring

Taxichauffeur op de vuist met agent

ARNHEM – Een 53-jarige taxichauffeur uit Velp is in de nacht van zaterdag op zondag in Arnhem op de vuist gegaan met een politieagent. De man werd daarbij aangehouden. Niemand raakte bij het incident gewond.

Twee agenten gaven de man rond half drie een bekeuring nadat ze gezien hadden dat hij door rood licht reed en een inrijverbod negeerde. Tijdens het uitschrijven van de bekeuring schold de taxichauffeur de agenten uit en dreigde hen te slaan. Nadat de man hiervoor gewaarschuwd was bleef hij doorgaan met het beledigen en bedreigen van de agenten, waarop hij werd aangehouden.

Tijdens zijn arrestatie verzette hij zich hevig, waarbij het kans zag een van de agenten in het gezicht te slaan. De agent bleef ongedeerd. Met behulp van pepperspray werd de taxichauffeur overmeesterd. De man is in verzekering gesteld.

(Nieuwsbank)

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Taxichauffeur op de vuist met agent | RijschoolPro
politie, controle, bekeuring

Taxichauffeur op de vuist met agent

ARNHEM – Een 53-jarige taxichauffeur uit Velp is in de nacht van zaterdag op zondag in Arnhem op de vuist gegaan met een politieagent. De man werd daarbij aangehouden. Niemand raakte bij het incident gewond.

Twee agenten gaven de man rond half drie een bekeuring nadat ze gezien hadden dat hij door rood licht reed en een inrijverbod negeerde. Tijdens het uitschrijven van de bekeuring schold de taxichauffeur de agenten uit en dreigde hen te slaan. Nadat de man hiervoor gewaarschuwd was bleef hij doorgaan met het beledigen en bedreigen van de agenten, waarop hij werd aangehouden.

Tijdens zijn arrestatie verzette hij zich hevig, waarbij het kans zag een van de agenten in het gezicht te slaan. De agent bleef ongedeerd. Met behulp van pepperspray werd de taxichauffeur overmeesterd. De man is in verzekering gesteld.

(Nieuwsbank)

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.