politiebureau

Geld gestolen van baas om rijbewijs te betalen

politiebureau

BREDA – Een 17-jarige Bredase caissière heeft tijdens koopzondag geld gestolen uit de kassa om haar rijbewijs te kunnen betalen. Dat meldt de politie maandag.

Het meisje werd betrapt door de bedrijfsleider die haar vanwege eerdere niet opgeloste diefstallen in de gaten hield. Op de beelden was te zien dat de caissière geld (300 euro) uit haar kassalade pakte en in haar broekzak stopte. Ze gaf de verduistering toe.

Het meisje verklaarde aan het sparen te zijn voor haar rijbewijs. Ook bekende ze al twee keer eerder geld uit de kassa te hebben weggenomen. Ze krijgt van haar werkgever ontslag en van de politie een proces-verbaal. De caissière krijgt van het OM een taakstraf opgelegd.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Geld gestolen van baas om rijbewijs te betalen | RijschoolPro
politiebureau

Geld gestolen van baas om rijbewijs te betalen

BREDA – Een 17-jarige Bredase caissière heeft tijdens koopzondag geld gestolen uit de kassa om haar rijbewijs te kunnen betalen. Dat meldt de politie maandag.

Het meisje werd betrapt door de bedrijfsleider die haar vanwege eerdere niet opgeloste diefstallen in de gaten hield. Op de beelden was te zien dat de caissière geld (300 euro) uit haar kassalade pakte en in haar broekzak stopte. Ze gaf de verduistering toe.

Het meisje verklaarde aan het sparen te zijn voor haar rijbewijs. Ook bekende ze al twee keer eerder geld uit de kassa te hebben weggenomen. Ze krijgt van haar werkgever ontslag en van de politie een proces-verbaal. De caissière krijgt van het OM een taakstraf opgelegd.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.