politiemotor, vrouw, opgepakt

Vrouw scheurt hemd van lijf buschauffeur

ZAANDAM – Een 50-jarige vrouw uit Zaandam is dinsdagmiddag aangehouden wegens mishandeling van een buschauffeur en vernieling van zijn spullen. Dat meldt de politie Zaanstreek-Waterland woensdag.

Rond twaalf uur kregen de chauffeur en de vrouw ruzie over het al dan niet goed afstempelen van haar strippenkaart . Op de eindbestemming van de bus pakte de vrouw de tas van de chauffeur en liep met versnelde pas richting het loket. De buschauffeur kon haar achterhalen en probeerde zijn tas terug te pakken.

Er ontstond een duw en trekpartij waarbij het overhemd van de man scheurde en zijn spullen werden vernield. Omstanders belden vervolgens de politie, die heeft de Zaandamse aangehouden wegens vernieling en mishandeling. De vrouw is op het bureau verhoord waarze ook aangifte van mishandeling heeft gedaan tegen de buschauffeur. De recherche onderzoekt de zaak.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vrouw scheurt hemd van lijf buschauffeur | RijschoolPro
politiemotor, vrouw, opgepakt

Vrouw scheurt hemd van lijf buschauffeur

ZAANDAM – Een 50-jarige vrouw uit Zaandam is dinsdagmiddag aangehouden wegens mishandeling van een buschauffeur en vernieling van zijn spullen. Dat meldt de politie Zaanstreek-Waterland woensdag.

Rond twaalf uur kregen de chauffeur en de vrouw ruzie over het al dan niet goed afstempelen van haar strippenkaart . Op de eindbestemming van de bus pakte de vrouw de tas van de chauffeur en liep met versnelde pas richting het loket. De buschauffeur kon haar achterhalen en probeerde zijn tas terug te pakken.

Er ontstond een duw en trekpartij waarbij het overhemd van de man scheurde en zijn spullen werden vernield. Omstanders belden vervolgens de politie, die heeft de Zaandamse aangehouden wegens vernieling en mishandeling. De vrouw is op het bureau verhoord waarze ook aangifte van mishandeling heeft gedaan tegen de buschauffeur. De recherche onderzoekt de zaak.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.