Kymco regendek

Voorkom een nat pak tijdens de bromfietsles

Met het geven van praktijklessen voor het bromfiets praktijkexamen gaan de rijinstructeur en leerling van de droge warme auto naar het Nederlandse zeeklimaat. Lessen kunnen helaas niet tussen de buien door worden gepland.

Om een nat pak te voorkomen, kan de instructeur een regenpak gebruiken.  Maar daarmee zijn de tieners nog niet geholpen. Die komen natuurlijk niet aan in zo’n suffige outfit. Voor hen bestaat een alternatief: het regendek.

Het regendek wordt over de benen aan de scooter vastgemaakt en werkt als een waterdicht schort. Zo hoeven de instructeur en leerlingen niet van tevoren in te schatten: ‘Neem ik een regenpak mee of blijft het droog?’. En het regenpak hoeft bij korte buitjes niet steeds aan en uit worden getrokken. Het regendek kan ook op de motorfiets gebruikt worden.

Het regendek kan op de accu worden aangesloten. Dan wordt hij verwarmd tot een temperatuur van 34 graden. De instructeur en leerlingen die echt niet onder het weer willen lijden, gebruiken het regendek ook nog in combinatie met de ‘handmoffen’. Of met een windscherm.

Het regendek wordt onder meer geleverd door fabrikant Kymco, partner van VerkeersPro.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.