Theorie online

Nieuwe partner voor 4Traffic

Leverancier van rijschoolsoftware 4Traffic is overgestapt naar een nieuwe leverancier: Test & Drive. De samenwerking met Uitgeverij Smit is per direct beëindigd. Leerlingen en rijscholen ondervinden geen nadelige gevolgen van de overstap, zegt Kees Marchand van 4Traffic.

Met 4Traffic kunnen leerlingen naast online theorielessen volgen ook betalingen en afspraken nakijken. “Alles werkt prima”, zegt Marchand. “Leerlingen kunnen nu ook online cursussen volgen voor de bromfiets en motor. De rijschoolhouders zijn er erg tevreden over.”

De breuk tussen 4Traffic en Smit is volgens Marchand ontstaan omdat Smit zich niet aan gemaakte afspraken zou hebben gehouden. Het gaat dan om bijwerken van de lessen, of het toevoegen van lesmateriaal voor de motor en bromfiets. Smit, onderdeel van de Rijschoolservice, weigert commentaar te geven op de breuk.

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Nieuwe partner voor 4Traffic”

william|10.02.11|21:25

alsof Dhr Marchand zich wel aan de afspraken houd, ikzelf en nog vele andere hebben op dit moment nog steeds geld tegoed van Dhr Marchand zoals 4 jaar spaarloonregeling wel van ons salaris inhouden maar vervolgens in eigen zak steken.
Ik heb een aantal jaar met plezier voor Dhr Marchand gewerkt maar ik weet nu wel dat deze man niet te vertrouwen is.
William Sprangers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.