brandweer

Taxi vliegt in brand bij tankstation

VELDDRIEL –  Een taxi is zondagochtend in brand gevlogen bij een tankstation in Velddriel. De brandweer Maasdriel-Oost heeft de  autobrand geblust. Oorzaak van de brand is waarschijnlijk een technisch defect. Het gaat om een ouder type Mercedes E-klasse.

De bestuurster van de taxi had haar auto neergezet bij de benzinepomp nadat ze een brandlucht rook. Dat bleek een wat minder gelukkige keuze omdat de auto vervolgens in brand vloog. Collega’s van het taxibedrijf uit Den Bosch schoten te hulp en gingen het vuur te lijf met emmers slootwater en natte doeken tot de brandweer het overnam.

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Taxi vliegt in brand bij tankstation | RijschoolPro
brandweer

Taxi vliegt in brand bij tankstation

VELDDRIEL –  Een taxi is zondagochtend in brand gevlogen bij een tankstation in Velddriel. De brandweer Maasdriel-Oost heeft de  autobrand geblust. Oorzaak van de brand is waarschijnlijk een technisch defect. Het gaat om een ouder type Mercedes E-klasse.

De bestuurster van de taxi had haar auto neergezet bij de benzinepomp nadat ze een brandlucht rook. Dat bleek een wat minder gelukkige keuze omdat de auto vervolgens in brand vloog. Collega’s van het taxibedrijf uit Den Bosch schoten te hulp en gingen het vuur te lijf met emmers slootwater en natte doeken tot de brandweer het overnam.

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.