bmw, 1-serie

Pas geslaagden krijgen 3-daagse proefrit in gloednieuwe BMW

bmw, 1-serie

AMSTERDAM – Pas geslaagden voor hun rijexamen hebben donderdag in het hele land tot hun verrassing niet alleen het felbegeerde rijbewijs, maar ook de sleutels van een gloednieuwe BMW overhandigd gekregen.

De actie is een initiatief BMW Group Nederland, die honderd gloednieuwe BMW 1 en 3-Series heeft ingezet. Alle net geslaagden op diverse Bovag-rijscholen mogen ‘hun’ auto drie dagen lang uitproberen. De importeur zet honderd gloednieuwe auto’s in voor de grootste proefritactie die ooit in Nederland is georganiseerd. De auto’s zijn in voor de nieuwe BMW ‘Joyriders’-campagne speciaal op kenteken gezet.

“Volgens de Van Dale is Joyriden ‘plezier maken in andermans voertuig’. Dat is precies wat wij met de landelijke ‘Joyriders’-campagne van plan zijn”, legt de woordvoerder van BMW Group Nederland uit. “BMW staat voor plezier in autorijden, daarom willen we een proefrit tijdens deze actie drie dagen laten duren. Tevens bieden we een gratis rijtraining aan, samen met een overzicht van leuke routes in Nederland. De actie met netgeslaagden is bewust met de Bovag-rijscholen opgezet, dan weet je dat mensen serieus zijn opgeleid.”

In totaal heeft BMW vijftig auto’s uit de 1-Serie en een even zo groot aantal uit de 3-Serie ter beschikking gesteld aan de zestig dealers. In totaal geeft BMW tijdens deze actie – die tot eind juni duurt – 1600 proefritten weg, wat neerkomt op 4800 dagen proefrijden.

www.bmw.nl/joyriders.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Pas geslaagden krijgen 3-daagse proefrit in gloednieuwe BMW”

mano|19.10.10|12:58

intresse in joyrijden

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.