Muslim Driving School

Video: Muslim Driving School, aflevering 1

Het lesgeven aan vrouwelijke moslima van middelbare leeftijd vereist een totaal andere aanpak dan het lesgeven aan trendy snelle jongeren. Geduld en begrip zijn twee sleutelwoorden. De gevolgen voor het slagingspercentage van de rijschool zullen over het algemeen ook niet al te rooskleurig zijn.

In Engeland heeft de BBC het programma ‘Muslim Driving School’ uitgezonden om deze tak van de rijschoolbranche wat meer bekendheid te geven. VerkeersPro.nl wil u deze serie niet onthouden. Bekijk nu alvast aflevering één, deel 1.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Muslim Driving School, aflevering 1 | RijschoolPro
Muslim Driving School

Video: Muslim Driving School, aflevering 1

Het lesgeven aan vrouwelijke moslima van middelbare leeftijd vereist een totaal andere aanpak dan het lesgeven aan trendy snelle jongeren. Geduld en begrip zijn twee sleutelwoorden. De gevolgen voor het slagingspercentage van de rijschool zullen over het algemeen ook niet al te rooskleurig zijn.

In Engeland heeft de BBC het programma ‘Muslim Driving School’ uitgezonden om deze tak van de rijschoolbranche wat meer bekendheid te geven. VerkeersPro.nl wil u deze serie niet onthouden. Bekijk nu alvast aflevering één, deel 1.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.