rijschool

IBKI komt met online reserveringssysteem voor WRM-examens

NIEUWEGEIN – Exameninstituut IBKI komt deze zomer met een online reserveringssysteem voor WRM-examens: eIBKI. Hiermee kunnen de rijinstructeursopleidingen, zoals Compact en Jongepier, zelf online examens inboeken, verschuiven en de behaalde resultaten inzien.

“De opleidingsinstituten voor rijinstructeurs doen het gros van de aanmeldingen en verschuivingen van examenkandidaten voor de WRM. Voor hen gaat het voornamelijk om flexibiliteit en controle. Ze hebben zo meteen de mogelijkheid om direct examens te boeken en zijn niet meer afhankelijk van de  schriftelijke aanmeldformulieren”, licht IBKI directeur Jim Schouten toe. “Een van de grootste wensen van de opleiders is altijd geweest dat ze plekken willen reserveren. Dat kan straks met eBKI.”

Het systeem gaat op 14 juni intern al live. De buitenwereld kan er dan echter nog niet bij. Schouten: “De opleiders zullen we toegang geven zodra we zeker weten dat alles naar behoren werkt. Ik verwacht dat dat in juli gebeurt. In de praktijk zullen de meesten er dus na de zomervakanties mee aan de slag kunnen.”

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.