lesauto

Video: Weggebruikers hebben weinig geduld voor lesauto’s

Automobilisten kunnen vaak weinig geduld opbrengen voor leerling-bestuurders in een lesauto. Bekijk de uitzending van WebregioTV waarin rijinstructeur Jan Kok het treffend uitlegt. “Als er een L op staat willen ze eigenlijk maar één ding. Dat is om je heen, over je heen of onder je door.”


Bekijk hier de uitzending.

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Video: Weggebruikers hebben weinig geduld voor lesauto’s”

Anjo Joostens|29.07.10|14:37

O, ik dacht dat de L betekende van Links, links inhalen dus.
Grapje hoor? ben zelf ook rij-instructeur, mijn ervaringen komen wel overeen.

Groetjes

pascal|29.07.10|20:38

Het niveau van de gem. bestuurder is al vaak ver onder wat het zou moeten zijn, laat staan als ze een lesauto tegen komen!

Ze hebben vaak het iq van een varken en die moet je dan ook gewoon lekker laten gaan.

(Ben zelf ook instructeur)

nico|23.08.10|09:09

de meeste bestuurders willen NIET meer weten dat ze het zelf ook hebben moeten leren en hebben dus ook geen geduld meer voor een ander en dat is in het algemeen al zo.
maar wij als goede instructeurs kunnen de toekomstige bestuurders wel op dat gevaar wijsen om de rust te bewaren dan is het ook veiliger voor de ander.
de meeste die hier zitten zijn instructeurs dus weten dat het zo is als je het dakbord er af haald dan is het heel anders rijden dan met het bord op het dak en dat ligt niet aan een gem maar aan ons allemaal (het denken dat een lesauto niet goed kan rijden) volgens mijn is het alleen dat een lesauto niet zo snel is als de ander bestuurders willen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.