Volkswagen Rijbewijs, Golf VI, lesauto, rijschool, rijles

Volkswagen Rijbewijs lanceert eigen Hyves en Facebook

LEUSDEN – Volkswagen Rijbewijs heeft een eigen pagina op Hyves en Facebook gelanceerd. Hiermee wil het platform continu contact houden met alle jongeren die bezig zijn met het behalen van hun rijbewijs.

Via een eigen Hyves– en Facebook-pagina met  voortdurend professionele redactie wil Volkswagen Rijbewijs de jongeren te voorzien van nuttige en leuke informatie.

Sociaal netwerk

Op beide sociale netwerken zullen wekelijks meerdere berichten en acties worden geplaatst. Alles heeft een link met het rijbewijs of mobiliteit en is dus ook interessant voor jongeren die reeds in het bezit zijn van hun rijbewijs.

Leden van deze Hyves en Facebook pagina’s maken regelmatig kans op gratis rijlessen en andere extra voordelen zoals kaarten voor bepaalde events.

Worldcup VIP-arrangement

Vanaf donderdag is het mogelijk om lid te worden van beide pagina’s van Volkswagen Rijbewijs. Om dit te vieren verloot Volkswagen Rijbewijs onder alle nieuwe leden 33 VIP-arrangementen voor twee personen voor het 1e Snowboard FIS Worldcup Parallel Slalom in Landgraaf op zondag 10 oktober.

De winnaars worden de hele dag in de watten gelegd, kunnen zelf snowboarden en de wedstrijden bekijken vanuit de VIP Area. Verder ontmoeten ze Olympisch gouden medaille winnares Nicolien Sauerbreij en maken alle aanwezigen kans op een limited edition Volkswagen Rijbewijs snowboard.

Volkswagen Rijbewijs

In mei 2009 is Volkswagen gestart met het Volkswagen Rijbewijs-programma. Een programma dat relevant voordeel biedt aan cursisten die les nemen bij één van de aangesloten 100% Volkswagen rijscholen. Op dit moment zijn er bijna 600 aangesloten rijscholen waar de cursisten dit gratis voordeel kunnen genieten, hierbij is landelijke dekking gegarandeerd.

Ruim 15.000 cursisten maken op dit moment al gebruik van de acties. Via www.volkswagenrijbewijs.nl kunnen ook alle andere cursisten genieten van voordeel, zoals kans op gratis rijlessen via allerlei acties en het gratis oefenen van theorie-examens. 

Lees ook: Volkswagen Rijbewijs als gratis ‘franchise’ voor de rijschool

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volkswagen Rijbewijs lanceert eigen Hyves en Facebook | RijschoolPro
Volkswagen Rijbewijs, Golf VI, lesauto, rijschool, rijles

Volkswagen Rijbewijs lanceert eigen Hyves en Facebook

LEUSDEN – Volkswagen Rijbewijs heeft een eigen pagina op Hyves en Facebook gelanceerd. Hiermee wil het platform continu contact houden met alle jongeren die bezig zijn met het behalen van hun rijbewijs.

Via een eigen Hyves– en Facebook-pagina met  voortdurend professionele redactie wil Volkswagen Rijbewijs de jongeren te voorzien van nuttige en leuke informatie.

Sociaal netwerk

Op beide sociale netwerken zullen wekelijks meerdere berichten en acties worden geplaatst. Alles heeft een link met het rijbewijs of mobiliteit en is dus ook interessant voor jongeren die reeds in het bezit zijn van hun rijbewijs.

Leden van deze Hyves en Facebook pagina’s maken regelmatig kans op gratis rijlessen en andere extra voordelen zoals kaarten voor bepaalde events.

Worldcup VIP-arrangement

Vanaf donderdag is het mogelijk om lid te worden van beide pagina’s van Volkswagen Rijbewijs. Om dit te vieren verloot Volkswagen Rijbewijs onder alle nieuwe leden 33 VIP-arrangementen voor twee personen voor het 1e Snowboard FIS Worldcup Parallel Slalom in Landgraaf op zondag 10 oktober.

De winnaars worden de hele dag in de watten gelegd, kunnen zelf snowboarden en de wedstrijden bekijken vanuit de VIP Area. Verder ontmoeten ze Olympisch gouden medaille winnares Nicolien Sauerbreij en maken alle aanwezigen kans op een limited edition Volkswagen Rijbewijs snowboard.

Volkswagen Rijbewijs

In mei 2009 is Volkswagen gestart met het Volkswagen Rijbewijs-programma. Een programma dat relevant voordeel biedt aan cursisten die les nemen bij één van de aangesloten 100% Volkswagen rijscholen. Op dit moment zijn er bijna 600 aangesloten rijscholen waar de cursisten dit gratis voordeel kunnen genieten, hierbij is landelijke dekking gegarandeerd.

Ruim 15.000 cursisten maken op dit moment al gebruik van de acties. Via www.volkswagenrijbewijs.nl kunnen ook alle andere cursisten genieten van voordeel, zoals kans op gratis rijlessen via allerlei acties en het gratis oefenen van theorie-examens. 

Lees ook: Volkswagen Rijbewijs als gratis ‘franchise’ voor de rijschool

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.