enquête, onderzoek

Enquête VenW over nieuw reserveringssysteem CBR gestart

AMSTERDAM – Onderzoeksbureau Evidens is in opdracht van het ministerie van Verkeer en Waterstaat (Ruimte) via TOP-Online een enquête gestart over de nieuwe reserveringsregels voor praktijkexamen B van het CBR.

Er wordt al ruim een jaar gewerkt met de nieuwe reserveringsregels voor praktijkexamens B (personenauto), waarbij het ‘Reserveren op Naam’ is ingevoerd. De toenmalige minister van Verkeer en Waterstaat heeft de Tweede Kamer toegezegd de Aanpak reserveringstermijnen na afloop van het pilotjaar te evalueren.

Rijschoolhouders

Een onderdeel van de evaluatie is het peilen van de mening van de rijschoolhouders over de Aanpak reserveringstermijnen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. Bedoeling is om vast te stellen of de maatregelen hebben gezorgd voor stabiele reserveringstermijnen die ook in het hoogseizoen binnen de normen blijven

Het evaluatie-onderzoek wordt uitgevoerd door RebelGroup, een onafhankelijk adviesbureau uit Rotterdam. Deze enquête wordt in opdracht van RebelGroup uitgevoerd door Evidens onderzoekdiensten BV.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.