CBR

CBR start dinsdag gewoon in nieuw examencentrum Laren

LAREN – Er is geen vergunning nodig om een CBR om een examencentrum te starten in de tennishal in Laren. Dat zegt CBR-woordvoerder Wim ten Buren. Er is dan ook geen vergunning aangevraagd.

Ondanks dat de gemeente er volgens de Gooi- en Eemlander op tegen zou zijn, start het CBR dinsdag gewoon met het afnemen van examens in de tennishal Sprokkelenburg.

Autoverkeer

De gemeenteraad lijkt niets te voelen voor het autoverkeer (dertienduizend examens per jaar). De tennishal aan de Schapendrift biedt het CBR ruimte voor een praktijkexamenzaal en een wachtruimte.

In het artikel zegt wethouder Evert de Jong dat hier een vergunning voor nodig zou zijn, die gemeente Laren niet gaat verstrekken. De gemeentewoordvoerster kon maandag nog geen nadere uitleg geven over de kwestie

“We hebben een overeenkomst met de verhuurder. Bovendien hebben we nog nooit een vergunning hoeven aanvragen voor onze examencentra. En we gebruiken wel vaker een tennishal, bijvoorbeeld in Zaandam”, licht CBR-woordvoerder Ten Buren toe.

Bart Pals

Lees ook: CBR-praktijkexamencentrum Bussum verhuist naar Laren

Lees ook: CBR moet toch op zoek naar nieuwe examenlocatie Laren

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “CBR start dinsdag gewoon in nieuw examencentrum Laren”

Sebastiaan|28.02.11|22:28

==
CBR slechts maand in Laren 28-2-2011 | Algemeen
Het CBR krijgt van de gemeente Laren slechts een maand toestemming om praktijkexamens en toetsen af te nemen vanaf tennishal Sprokkelenburg in Laren. De beslissing betekent dat het CBR voor 1 april een nieuw praktijkexamencentrum moet zien te vinden in Laren of omgeving.
==

kort samengevat het bericht op Top.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.