NH-Hotel, Naarden

CBR weer tijdelijk van Laren naar Naarden

NAARDEN – Het CBR in het Gooi verhuist tijdelijk van Laren naar Naarden. Daar gaat het CBR vanaf vrijdag 1 april tijdelijk rijexamens en toetsen afnemen vanuit het NH-hotel aan de IJsselmeerweg 3 (postcode 1411 AA). Zo spoedig mogelijk daarna wil het CBR met een praktijkexamencentrum van start in Eemnes.

Daar heeft het CBR een geschikte locatie gevonden op de eerste etage van een bedrijfspand aan de Bramenberg 6 (postcode 3755 BX). Hierover is het CBR nog in gesprek met de gemeente Eemnes, zo meldt de organisatie.

CBR

Jarenlang verbleef het CBR in het Gooi aan de Roodborstlaan 20 in Bussum. Vanwege een gemeentelijke bestemmingswijziging moest het CBR daar op 1 maart van dit jaar vertrekken. Vanaf die datum had het een goed alternatief in tennishal Sprokkelenburg aan de Schapendrift 66 in Laren.

Op grond van het bestemmingsplan bepaalde de gemeente Laren echter dat het CBR daar niet kon blijven. Op donderdag 31 maart worden er de laatste toetsen en examens verreden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “CBR weer tijdelijk van Laren naar Naarden”

Y. van Ark|31.03.11|14:39

Lekker hoor.
Moeten we het hier weer als eerste horen.
Waarvoor dank verkeerspro!
Goed bezig CBR.

Lex Sunny|01.04.11|21:18

Het is de hoogste tijd voor alle rijscholen in het Gooi en Almere die nog geen lid zijn van de RIJSCHOOL BELANGEN KRING 32 (RBK 32) om nu alsnog lid te worden zodat we samen sterker staan voor onze belangen!!
Voor € 20,- per jaar hoeft niemand het te laten.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.