hotel, Leiden, Van der Valk

Tijdelijke verplaatsing CBR-praktijkexamens Leiden

Het CBR moet het praktijkexamencentrum Leiden (De 3-Octoberhal aan de Smaragdlaan 99a) tijdelijk verplaatsen omdat de rotonde Haagsche Schouw afgesloten wordt. Op 2, 3, 4 en 6 mei 2011 neemt het CBR de praktijkexamens en toetsen af vanaf hotel-restaurant Van der Valk Leiden, Haagse Schouwweg 14, 2332 KG Leiden.

CCV wijkt ook uit met de CDE en taxi-examens. Week 17 (op 27-4 en 29-4) en in week 18 (op 2-5, 3-5 en 6-5) vertrekken de examens vanaf de Truckstop De Drie Wilgen aan de Rijksstraatweg 163 2245 AA in Wassenaar.

De theorie-examens worden gewoon afgenomen in de 3-Octoberhal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.