CBR-logo

CBR verhuist van Naarden naar definitieve locatie in Eemnes

CBR-logo

Het praktijkexamencentrum van het CBR in het Gooi verhuist van Naarden naar Eemnes. Daar gaat het CBR vanaf woensdag 1 juni rijexamens en toetsen afnemen vanuit een bedrijfspand aan de Bramenberg 6 (postcode 3755 BX).

Jarenlang had het CBR in het Gooi een praktijkexamencentrum aan de Roodborstlaan 20 in Bussum. Vanwege een gemeentelijke bestemmingswijziging moest het daar op 1 maart van dit jaar vertrekken. Het ging toen naar tennishal Sprokkelenburg aan de Schapendrift 66 in Laren. Op grond van het bestemmingsplan bepaalde de gemeente Laren echter dat het CBR daar niet kon blijven.

Praktijkexamens en toetsen

In Eemnes vond het CBR een goed alternatief. In afwachting van de goedkeuring van de gemeente Eemnes nam het op 1 april tijdelijk zijn intrek in het NH-hotel aan de IJsselmeerweg 3 te Naarden. Daar hebben op dinsdag 31 mei de laatste praktijkexamens en toetsen plaats.

Voor de examenkandidaten en rijscholen hebben de verhuizingen van het CBR weinig gevolgen, zo meldt het CBR. Het examengebied blijft ongeveer hetzelfde. De rijopleiders krijgen op maandag 30 mei tussen 13.00 en 16.00 uur de gelegenheid om een kijkje te nemen op de nieuwe locatie op bedrijventerrein de Braamberg, gelegen langs de autosnelweg A27 in Eemnes.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “CBR verhuist van Naarden naar definitieve locatie in Eemnes”

Y. van Ark|10.05.11|22:49

Het moet gezegd worden.
CBR was er eerder met de melding.
Blijf van mening dat de melding van nieuwe mededelingen op TOP automatisch kan.
Zeker dit soort belangrijke dingen.
Denk aan de komende winter met de annuleringen, zou handig zijn toch?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.