lesauto, rijschool De Bogerd

Rijschool De Bogerd niet betrokken bij ongeluk Zierikzee

Ruud de Bogerd van de gelijknamige verkeersschool in het Zeeuwse Dreischor benadrukt dat hij niet betrokken is bij het ongeval in Zierikzee. Hierbij reed een lesauto door na een ongeluk met een 9-jarig kind. Het zou volgens de politie kunnen gaan om een grijze Volkswagen Golf met een blauw lesbord.

De bestuurder van de lesauto stapte uit, schold het kind uit en reed vervolgens weg. De lokale media hebben uitgebreid bericht over het voorval. De Bogerd voelt zich aangetast in zijn goede naam.

Rijinstructeur

“Wij worden erop aangesproken door mensen omdat wij twee grijze Volkswagen Golf-lesvoertuigen hebben”, vertelt Ruud. “Maar ik en mijn rijinstructeur waren op dat moment ergens anders. Dat kunnen we bewijzen via onze lesadminstratie. Bovendien hadden we op dat moment allebei een leerling in de auto.”

“Er rijden ook lesauto’s die niet van het eiland komen rond. Dat de politie nog niet bij ons is geweest zegt genoeg. Maar waarom staat dat niet in de Provinciale Zeeuwse Courant? Want dit is heel slecht voor onze naam.”

Rijschool

“We hebben hard gewerkt om een goede rijschool op te bouwen met inmiddels een flinke klantenkring. Maar door de misdaad van een ander wordt onze naam te grabbel gegooid, wordt er twijfel gezaaid onder onze klanten en wat hier gebeurd is druist tegen alles in waar wij voor staan!

Het kind viel en hield aan de botsing een pijnlijke en blauwe heup over. “We wensen het slachtoffer veel sterkte toe. Maar het is belangrijk dat onze naam gezuiverd wordt.”

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rijschool De Bogerd niet betrokken bij ongeluk Zierikzee”

Roger|01.06.11|14:08

Dan veel sterkte en kracht in de strijd Ruud. Zoals de Dalai lama immer weer onderricht. Motivatie is bij alles wat je doet denkt of zegt, het allerbelangrijkst. Als je dit zelf weet is dit voldoende om alle stormen te weerstaan. er zijn (helaas) gevechten die niet te winnen zijn.
Maar blijf kalm en waardig rechtop lopen. Dit is een moeilijk land, wanneer het om zuiverheid gaat.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijschool De Bogerd niet betrokken bij ongeluk Zierikzee | RijschoolPro
lesauto, rijschool De Bogerd

Rijschool De Bogerd niet betrokken bij ongeluk Zierikzee

Ruud de Bogerd van de gelijknamige verkeersschool in het Zeeuwse Dreischor benadrukt dat hij niet betrokken is bij het ongeval in Zierikzee. Hierbij reed een lesauto door na een ongeluk met een 9-jarig kind. Het zou volgens de politie kunnen gaan om een grijze Volkswagen Golf met een blauw lesbord.

De bestuurder van de lesauto stapte uit, schold het kind uit en reed vervolgens weg. De lokale media hebben uitgebreid bericht over het voorval. De Bogerd voelt zich aangetast in zijn goede naam.

Rijinstructeur

“Wij worden erop aangesproken door mensen omdat wij twee grijze Volkswagen Golf-lesvoertuigen hebben”, vertelt Ruud. “Maar ik en mijn rijinstructeur waren op dat moment ergens anders. Dat kunnen we bewijzen via onze lesadminstratie. Bovendien hadden we op dat moment allebei een leerling in de auto.”

“Er rijden ook lesauto’s die niet van het eiland komen rond. Dat de politie nog niet bij ons is geweest zegt genoeg. Maar waarom staat dat niet in de Provinciale Zeeuwse Courant? Want dit is heel slecht voor onze naam.”

Rijschool

“We hebben hard gewerkt om een goede rijschool op te bouwen met inmiddels een flinke klantenkring. Maar door de misdaad van een ander wordt onze naam te grabbel gegooid, wordt er twijfel gezaaid onder onze klanten en wat hier gebeurd is druist tegen alles in waar wij voor staan!

Het kind viel en hield aan de botsing een pijnlijke en blauwe heup over. “We wensen het slachtoffer veel sterkte toe. Maar het is belangrijk dat onze naam gezuiverd wordt.”

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rijschool De Bogerd niet betrokken bij ongeluk Zierikzee”

Roger|01.06.11|14:08

Dan veel sterkte en kracht in de strijd Ruud. Zoals de Dalai lama immer weer onderricht. Motivatie is bij alles wat je doet denkt of zegt, het allerbelangrijkst. Als je dit zelf weet is dit voldoende om alle stormen te weerstaan. er zijn (helaas) gevechten die niet te winnen zijn.
Maar blijf kalm en waardig rechtop lopen. Dit is een moeilijk land, wanneer het om zuiverheid gaat.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.