mobiele telefoon, gsm

Vrouw wil theorie-examen CBR maken met illegale hulplijn

mobiele telefoon, gsm

CBR-medewerkers in Rijswijk hebben kunnen voorkomen dat een 41-jarige vrouw op illegale wijze deelnam aan het theorie-examen. Ze probeerde donderdag 19 mei via een telefonische hulplijn haar theoriecertificaat bij het CBR te halen.

De vrouw wilde gebruik maken van een mobiele telefoon en verklaarde dat zij daar slechts muziek op had staan. In werkelijkheid zat aan de andere kant van de lijn een persoon die de vrouw door het theorieexamen zou loodsen.

Dankzij alertheid van de beveiliging werden voorafgaand aan het examen haar snode plannen doorzien. Zonder hulpmiddelen deed de vrouw hierna haar theorie-examen. Zij zakte en maakte maar liefst 19 fouten, zo meldt de politie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.