Toyota Yaris, nieuw

Eerste foto’s van de nieuwe Toyota Yaris

Toyota Yaris, nieuw

AUTOVANDAAG – Toyota heeft de eerste foto’s van de nieuwe Yaris de wereld rond gestuurd. De nieuweling komt vanaf het vierde kwartaal naar ons land, maar kan al medio juli worden besteld. Van de nieuwe Yaris komt ook een Full Hybrid-uitvoering met automaat te koop.

Toyota laat verder helemaal niets los over de nieuwe Yaris, die iets groter zal zijn dan de huidige versie. Als we de fabrikant mogen geloven, beschikt de nieuwe Yaris wel over een royale standaarduitrusting en wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

De prijs van de Yaris wordt op 13 juli bekend gemaakt. Vanaf dat moment worden de orderboeken ook geopend.

AutoVandaag, partner van VerkeersPro.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.