lesbord, lesauto, rijschool

Bestuurder lesauto van ongeluk in Zierikzee spoorloos

ZIERIKZEE – De Zeeuwse politie is er niet in geslaagd de veroorzaker te vinden van een ongeluk dat zo’n twee maanden geleden gebeurde in Zierikzee. Hierbij reed een lesauto door na een ongeluk met een 9-jarig kind. Het zou volgens de politie kunnen gaan om een grijze Volkswagen Golf met een blauw lesbord.

De bestuurder van de lesauto stapte uit, schold het kind uit en reed vervolgens weg.

Rijschool

Volgens de politie betrof het een grijze Volkswagen Golf. De eigenaren van verkeersschool De Bogerd uit Dreischor, die rijden met grijze Golfs, waren boos omdat zij werden aangesproken op het voorval. Na onderzoek kon de politie al snel concluderen dat De Bogerd niets met het ongeval te maken had.

Zolang er geen nieuwe feiten boven water komen, ligt de zaak ‘op de plank’, zo meldt de PZC.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bestuurder lesauto van ongeluk in Zierikzee spoorloos | RijschoolPro
lesbord, lesauto, rijschool

Bestuurder lesauto van ongeluk in Zierikzee spoorloos

ZIERIKZEE – De Zeeuwse politie is er niet in geslaagd de veroorzaker te vinden van een ongeluk dat zo’n twee maanden geleden gebeurde in Zierikzee. Hierbij reed een lesauto door na een ongeluk met een 9-jarig kind. Het zou volgens de politie kunnen gaan om een grijze Volkswagen Golf met een blauw lesbord.

De bestuurder van de lesauto stapte uit, schold het kind uit en reed vervolgens weg.

Rijschool

Volgens de politie betrof het een grijze Volkswagen Golf. De eigenaren van verkeersschool De Bogerd uit Dreischor, die rijden met grijze Golfs, waren boos omdat zij werden aangesproken op het voorval. Na onderzoek kon de politie al snel concluderen dat De Bogerd niets met het ongeval te maken had.

Zolang er geen nieuwe feiten boven water komen, ligt de zaak ‘op de plank’, zo meldt de PZC.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.