Volkswagen Golf, lesauto

Volkswagen Rijbewijs verloot Golf Cabrio en rijlessen

LEUSDEN – Leerlingen die zich hebben geregistreerd bij de Volkswagen Rijbewijs-pagina op Hyves maken vanaf nu dagelijks kans op een rijlesvoucher t.w.v. 50 euro. Bovendien verloot Volkswagen Rijbewijs een klassieke Golf Cabriolet onder de leden van zijn Hyves– en Facebook-pagina. Die verloting heeft plaats zodra het gezamenlijke aantal leden de 5.000 heeft bereikt.

Tot en met 31 december 2012 verloot Volkswagen elke dag een autorijles ter waarde van 50 euro onder de leden van de Volkswagen Rijbewijs Hyve. Daarvoor hoeven deze leden niets te doen: lid zijn is voldoende. Op dit moment telt de Hyves-pagina van Volkswagen Rijbewijs bijna 2.000 leden.

Volkswagen Rijbewijs

De rijbewijsbonnen zijn in te leveren bij rijscholen aangesloten bij Volkswagen Rijbewijs. Deze zijn ook te vinden op volkswagenrijbewijs.nl. Inmiddels zijn het er al ruim 700, een aantal dat nog steeds groeit. Via een zoekfunctie op de website kunnen bezoekers aangesloten rijscholen vinden.

Volkswagen Rijbewijs fungeert als springplank naar het behalen van het felbegeerde roze papiertje. Op www.volkswagenrijbewijs.nl kunnen bezoekers theorie-examens oefenen, autorijscholen zoeken en een schat aan informatie vinden. Daarnaast krijgen geslaagden in het Volkswagen Rijbewijs programma een gratis Safety Course voor twee personen op ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Volkswagen Rijbewijs verloot Golf Cabrio en rijlessen”

John|13.07.11|21:20

Volkswagen verloot een cabrio en geeft gratis lessen weg. Rijwijs verloot auto’s. De rijschool die meer dan € 45,= durft te vragen wordt als geldwolf gezien. En terecht. Er wordt met het geven van rijles zo veel geld verdiend dat men deze acties moeiteloos kan doen.

P.s. Deze reactie is natuurlijk cynisch bedoeld.

Lampie|14.07.11|22:12

Laat Volkswagen zich lekker met de verkoop van auto’s bemoeien en niet met de rijschoolwereld. Rijscholen en leerlingen gaan echt niet in een volkswagen rijden om maar mee te kunnen doen. Voor de prijs van een aangeklede golf koop je hele leuke en goede andere merken en dan kun je nog eens goed op vakantie ook.Kijk maar eens wat een complete polo blue motion kost en vergelijk dat met een complete punto evo bijvoorbeeld. Dan is voor mij de keus snel gemaakt!

dancy|14.08.11|12:38

ik wil gaan gratis theorie leren

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volkswagen Rijbewijs verloot Golf Cabrio en rijlessen | RijschoolPro
Volkswagen Golf, lesauto

Volkswagen Rijbewijs verloot Golf Cabrio en rijlessen

LEUSDEN – Leerlingen die zich hebben geregistreerd bij de Volkswagen Rijbewijs-pagina op Hyves maken vanaf nu dagelijks kans op een rijlesvoucher t.w.v. 50 euro. Bovendien verloot Volkswagen Rijbewijs een klassieke Golf Cabriolet onder de leden van zijn Hyves– en Facebook-pagina. Die verloting heeft plaats zodra het gezamenlijke aantal leden de 5.000 heeft bereikt.

Tot en met 31 december 2012 verloot Volkswagen elke dag een autorijles ter waarde van 50 euro onder de leden van de Volkswagen Rijbewijs Hyve. Daarvoor hoeven deze leden niets te doen: lid zijn is voldoende. Op dit moment telt de Hyves-pagina van Volkswagen Rijbewijs bijna 2.000 leden.

Volkswagen Rijbewijs

De rijbewijsbonnen zijn in te leveren bij rijscholen aangesloten bij Volkswagen Rijbewijs. Deze zijn ook te vinden op volkswagenrijbewijs.nl. Inmiddels zijn het er al ruim 700, een aantal dat nog steeds groeit. Via een zoekfunctie op de website kunnen bezoekers aangesloten rijscholen vinden.

Volkswagen Rijbewijs fungeert als springplank naar het behalen van het felbegeerde roze papiertje. Op www.volkswagenrijbewijs.nl kunnen bezoekers theorie-examens oefenen, autorijscholen zoeken en een schat aan informatie vinden. Daarnaast krijgen geslaagden in het Volkswagen Rijbewijs programma een gratis Safety Course voor twee personen op ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Volkswagen Rijbewijs verloot Golf Cabrio en rijlessen”

John|13.07.11|21:20

Volkswagen verloot een cabrio en geeft gratis lessen weg. Rijwijs verloot auto’s. De rijschool die meer dan € 45,= durft te vragen wordt als geldwolf gezien. En terecht. Er wordt met het geven van rijles zo veel geld verdiend dat men deze acties moeiteloos kan doen.

P.s. Deze reactie is natuurlijk cynisch bedoeld.

Lampie|14.07.11|22:12

Laat Volkswagen zich lekker met de verkoop van auto’s bemoeien en niet met de rijschoolwereld. Rijscholen en leerlingen gaan echt niet in een volkswagen rijden om maar mee te kunnen doen. Voor de prijs van een aangeklede golf koop je hele leuke en goede andere merken en dan kun je nog eens goed op vakantie ook.Kijk maar eens wat een complete polo blue motion kost en vergelijk dat met een complete punto evo bijvoorbeeld. Dan is voor mij de keus snel gemaakt!

dancy|14.08.11|12:38

ik wil gaan gratis theorie leren

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.