Bovag Rijscholen

Bovag Rijscholen zoekt kringrapporteurs in examenplaatsen

Bovag Rijscholen is op zoek naar kringrapporteurs in diverse CBR-examenplaatsen. Deze rapporteur geeft per CBR-kring signalen, opmerkingen en voorstellen van de professionele kleinschalige rijscholen van Bovag door aan zijn regiorapporteur van de branchevereniging.

De vijf regiorapporteurs (N, O, Z, WN, WZ) dragen er op hun beurt zorg voor dat deze signalen worden doorgegeven aan het landelijk bestuur van Bovag Rijscholen. De regiorapporteurs staan in verbinding met hun contactpersoon binnen het landelijk bestuur: Bep van der Linden, daarbij geassisteerd door Doris van der Kamp.

Kleinschalige rijscholen

Het doel van deze opzet is om de kleinschalige rijscholen tot 100 examens per jaar een duidelijkere stem te geven in het landelijk bestuur van Bovag Rijscholen. Dit landelijk bestuur kan op deze wijze de signalen, wensen, etc. van de kleinschalige professionele Bovag rijschool omzetten in beleid.

De portretfoto en gegevens van de Bovag regiorapporteur zullen t.z.t. op de CBR examencentra worden opgenomen op het mededelingenbord, zodat de Bovag-collega’s hun kringrapporteur snel weten te vinden.

Bovag Rijscholen

Eens per jaar vergaderen alle kringrapporteurs en regiorapporteurs onder voorzitterschap van de afgevaardigde in het landelijk bestuur van Bovag Rijscholen namens de kleinschalige professionele rijscholen. De rapporteur moet deze vergadering bijwonen.

Deze functie wordt aangegaan voor de periode van 3 jaar, waarna men voor een termijn herkozen kan worden.
 
Graag ontvangt Bovag reacties vóór 1 oktober 2011 via [email protected]. Vermeld hierbij uw naam, naam van de rijschool en de CBR kring die u wenst te vertegenwoordigen.

Examenplaats CBR

De volgende examenplaatsen van het CBR zijn nog vacant: Sneek, Assen, Emmen, Hoogeveen, Deventer, Almelo, Zutphen, Lichtenvoorde, Tiel, Amsterdam, Haarlem, Gorinchem, Middelharnis, Goes, Terneuzen, Breda, Roosendaal, Mierlo, Maastricht, Sittard, Horn, Weert, Venlo.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.