Rij-opleidingen BTO-Bace failliet

Bureau Transport Opleiding BTO uit Den Bosch is failliet. BTO is de rij-opleidingtak van Bace Academy. Door het faillissement zou tenminste één aan het bedrijf gelieerde ondernemer voor 90.000 euro het schip zijn ingegaan.

Het faillissement van BTO is eind augustus uitgesproken en ligt nu in handen van curator J. Thielen. Hij zegt op transport-online in gesprek te zijn met kandidaten voor een eventuele overname. Vandaar dat de 7 personeelsleden die zijn ontslagen nog gewoon doorwerken. ‘Het bedrijf draait nog gewoon door, al is het op een lager pitje.”

Gedupeerd

Inmiddels heeft zich een gedupeerde ondernemer gemeld. Hij zou als een soort onderaannemer opleidingen voor BTO hebben verzorgd en nu nog  90.000 euro te goed hebben.

Faillissement

Net voor het uitroepen van het faillissement werd de naam Bace Academy onttrokken aan BTO en ondergebracht bij ATIM-opleidingen.

Een andere bedrijf van dezelfde directeur zou eveneens failliet zijn verklaard . Het betreft hier een onderneming in beroepsopleidingen die op hetzelfde adres in de Togenaarstraat 6 in Den Bosch staat ingeschreven.

Doorstart

Hier werkten tien mensen. Of deze personeelsleden  ook voor een doorstart in aanmerking komen is niet duidelijk.

.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rij-opleidingen BTO-Bace failliet”

R. Weber|16.09.11|00:37

Als oud werknemer van BTO betreur ik het nieuws dat deze firma failliet is verklaard.
De rij opleidingen van BTO hebben een hoge notering gehad. Dit bedrijf verdient een doorstart. Ga in gesprek met de vorige directie die dit bedrijf gestart is en groot gemaakt heeft, mijn stem heeft u.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rij-opleidingen BTO-Bace failliet | RijschoolPro

Rij-opleidingen BTO-Bace failliet

Bureau Transport Opleiding BTO uit Den Bosch is failliet. BTO is de rij-opleidingtak van Bace Academy. Door het faillissement zou tenminste één aan het bedrijf gelieerde ondernemer voor 90.000 euro het schip zijn ingegaan.

Het faillissement van BTO is eind augustus uitgesproken en ligt nu in handen van curator J. Thielen. Hij zegt op transport-online in gesprek te zijn met kandidaten voor een eventuele overname. Vandaar dat de 7 personeelsleden die zijn ontslagen nog gewoon doorwerken. ‘Het bedrijf draait nog gewoon door, al is het op een lager pitje.”

Gedupeerd

Inmiddels heeft zich een gedupeerde ondernemer gemeld. Hij zou als een soort onderaannemer opleidingen voor BTO hebben verzorgd en nu nog  90.000 euro te goed hebben.

Faillissement

Net voor het uitroepen van het faillissement werd de naam Bace Academy onttrokken aan BTO en ondergebracht bij ATIM-opleidingen.

Een andere bedrijf van dezelfde directeur zou eveneens failliet zijn verklaard . Het betreft hier een onderneming in beroepsopleidingen die op hetzelfde adres in de Togenaarstraat 6 in Den Bosch staat ingeschreven.

Doorstart

Hier werkten tien mensen. Of deze personeelsleden  ook voor een doorstart in aanmerking komen is niet duidelijk.

.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Rij-opleidingen BTO-Bace failliet”

R. Weber|16.09.11|00:37

Als oud werknemer van BTO betreur ik het nieuws dat deze firma failliet is verklaard.
De rij opleidingen van BTO hebben een hoge notering gehad. Dit bedrijf verdient een doorstart. Ga in gesprek met de vorige directie die dit bedrijf gestart is en groot gemaakt heeft, mijn stem heeft u.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.