Dation, Brookhuis, tablet, pc, lesauto

Gratis tablet voor SRB-leden die Dation gaan gebruiken

Dation, Brookhuis, tablet, pc, lesauto

De Stichting Rijschool Belang (SRB) en Dation gaan per 1 oktober samenwerken. De SRB en Dation vieren de samenwerking met een speciale actie, waarbij elke nieuwe klant die is aangesloten bij SRB en vóór 1 november bij Dation start een GRATIS tablet PC krijgt. Lees meer hierover op de Dation-SRB actiepagina.

De samenvoeging van deze twee unieke formules levert rijschoolhouders, die aangesloten zijn bij de SRB, veel voordelen op. Vanaf nu profiteren zij ook online van de diensten die de SRB aanbiedt.

Dation Dashboard

Het standaard Dation Dashboard pakket biedt een (startende) rijschool online de SRB instructie- en leskaarten aan, zodat leerlingen deze digitaal kunnen gebruiken en aanpassen. Ook biedt het pakket een standaard SRB factuuropmaak en de SRB lesovereenkomst met algemene voorwaarden aan. Zo heeft de rijinstructeur altijd en overal een actuele planning en administratie bij de hand.

Daarnaast levert het pakket de SRB klachtenregeling. Dankzij deze onafhankelijke klachtenbemiddeling zijn geschillen met leerlingen professioneel op te lossen. Een automatisch dossier, gekoppeld aan de incassoservice, houdt het debiteurenbeheer bij. Dit schept zekerheid in het geval van wanbetalers.

Administratiesoftware voor rijscholen

Dation, opgericht in 2002, is marktleider van administratiesoftware voor de verkeersbranche. Inmiddels maken ruim 250 rijscholen dagelijks gebruik maken van deze administratiesoftware. De software ondersteunt rijschoolhouders in administratieve activiteiten, zoals de boekhouding, het maken van een planning en de urenregistratie.

Ook maken dagelijks tienduizenden leerlingen gebruik van de digitale leeromgeving: ‘Rijlesplanner’. Deze online portal verschaft toegang tot persoonlijke cursusinformatie en tot de agenda van de rijschool. Dit maakt het mogelijk voor leerlingen om zelf lessen in te plannen.

Inkoopvoordeel

De SRB en Dation zetten zich in om een gezamenlijk inkoopvoordeel te verkrijgen voor rijschoolhouders. Er valt bijvoorbeeld nog winst te behalen op het gebied van tablets. Met behulp van tablets is het simpel om de planning en administratie in de auto bij te houden. Ook het doornemen van de theorie met een leerling in de auto is dan mogelijk.

Beide partijen zien veel mogelijkheden om de samenwerking in de toekomst nog meer uit te breiden. Er wordt bijvoorbeeld gedacht aan het integreren van de website www.autorijles.nl en de ‘lesprijscalculator’ in de softwareproducten van Dation.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gratis tablet voor SRB-leden die Dation gaan gebruiken | RijschoolPro
Dation, Brookhuis, tablet, pc, lesauto

Gratis tablet voor SRB-leden die Dation gaan gebruiken

De Stichting Rijschool Belang (SRB) en Dation gaan per 1 oktober samenwerken. De SRB en Dation vieren de samenwerking met een speciale actie, waarbij elke nieuwe klant die is aangesloten bij SRB en vóór 1 november bij Dation start een GRATIS tablet PC krijgt. Lees meer hierover op de Dation-SRB actiepagina.

De samenvoeging van deze twee unieke formules levert rijschoolhouders, die aangesloten zijn bij de SRB, veel voordelen op. Vanaf nu profiteren zij ook online van de diensten die de SRB aanbiedt.

Dation Dashboard

Het standaard Dation Dashboard pakket biedt een (startende) rijschool online de SRB instructie- en leskaarten aan, zodat leerlingen deze digitaal kunnen gebruiken en aanpassen. Ook biedt het pakket een standaard SRB factuuropmaak en de SRB lesovereenkomst met algemene voorwaarden aan. Zo heeft de rijinstructeur altijd en overal een actuele planning en administratie bij de hand.

Daarnaast levert het pakket de SRB klachtenregeling. Dankzij deze onafhankelijke klachtenbemiddeling zijn geschillen met leerlingen professioneel op te lossen. Een automatisch dossier, gekoppeld aan de incassoservice, houdt het debiteurenbeheer bij. Dit schept zekerheid in het geval van wanbetalers.

Administratiesoftware voor rijscholen

Dation, opgericht in 2002, is marktleider van administratiesoftware voor de verkeersbranche. Inmiddels maken ruim 250 rijscholen dagelijks gebruik maken van deze administratiesoftware. De software ondersteunt rijschoolhouders in administratieve activiteiten, zoals de boekhouding, het maken van een planning en de urenregistratie.

Ook maken dagelijks tienduizenden leerlingen gebruik van de digitale leeromgeving: ‘Rijlesplanner’. Deze online portal verschaft toegang tot persoonlijke cursusinformatie en tot de agenda van de rijschool. Dit maakt het mogelijk voor leerlingen om zelf lessen in te plannen.

Inkoopvoordeel

De SRB en Dation zetten zich in om een gezamenlijk inkoopvoordeel te verkrijgen voor rijschoolhouders. Er valt bijvoorbeeld nog winst te behalen op het gebied van tablets. Met behulp van tablets is het simpel om de planning en administratie in de auto bij te houden. Ook het doornemen van de theorie met een leerling in de auto is dan mogelijk.

Beide partijen zien veel mogelijkheden om de samenwerking in de toekomst nog meer uit te breiden. Er wordt bijvoorbeeld gedacht aan het integreren van de website www.autorijles.nl en de ‘lesprijscalculator’ in de softwareproducten van Dation.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.