VerkeersPro.nl, website, vakblad, rijschoolbranche

VerkeersPro.nl is nog overzichtelijker met nieuwe lay-out

VerkeersPro.nl, het online vakblad voor de rijschoolbranche, heeft een nieuwe lay-out. Zo wordt al het nieuws over de rijschoolbranche nog duidelijker en overzichtelijker weergegeven voor de lezer. “De constante aanvoer van relevant nieuws, interviews en achtergrondverhalen krijgt in de nieuwe lay-out een prominente plaats”, zegt Joan Blaas van VerkeersPro.nl.

Het videokanaal VerkeersProTV heeft een eigen pagina gekregen op de site. Klik daarvoor in de bovenste menubalk op ‘Video’.

Nieuws

Voortaan worden bovenaan de startpagina recent belangrijk nieuws uitgelicht. Dat gebeurt eveneens onderaan de pagina waar vier achtergrondverhalen en interviews als redactionele highlights zijn weergegeven. Zo blijven belangrijke nieuwsfeiten en achtergronden langer staan en zijn toegankelijker voor de lezers.

Rechts op de pagina kunt u zien welke verhalen het meest zijn gelezen of waar de meeste reacties op zijn gegeven. Ook zijn hier de poll, de link met Facebook, de laatste adviesprijzen van brandstof en de Specials geplaatst.

Rijschoolbranche

“VerkeersPro.nl levert een zinvolle bijdrage aan professionals in de rijschoolbranche. Met de nieuwe lay-out zijn de nieuws- en achtergrondverhalen nog toegankelijker”, aldus Blaas.

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “VerkeersPro.nl is nog overzichtelijker met nieuwe lay-out”

Ronaldo Cok|10.04.12|17:03

Mijn complimenten het ziet er gelikt en overzichtelijk uit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.