Stefan van der Sanden, Lesautoverhuur, Autoschade Herstel

Garantie op vervangende lesauto voor rijscholen bij schade

Stefan van der Sanden, Lesautoverhuur, Autoschade Herstel

VIDEO – Elke dag dat een lesauto niet ingezet kan worden voor rijlessen, bijvoorbeeld omdat hij is beschadigd na een ongeval, kost een rijschoolhouder fors omzetverlies. Daarom biedt Lesautoverhuur.nl samen met Autoschade Herstel Van Der Sanden mobiliteitsgarantie aan voor rijscholen. Ook kan indien gewenst een lesauto gehuurd worden.

“Omdat de rijschoolhouder meteen een vervangende lesauto krijgt, kan hij gewoon door met lesgeven. Zo wordt zijn overlast tot een minimum beperkt en heeft hij verder geen extra kosten”, vertelt Stefan van der Sanden, eigenaar van beide bedrijven.

Reparatie

Autoschade Herstel Van Der Sanden zit in Schijndel, maar heeft landelijke dekking. De beschadigde auto wordt in heel Nederland opgehaald via de haal- en brengservice. Als het voertuig weer is gerepareerd, komt het schadeherstel bedrijf hem weer omwisselen voor de eigen lesauto. Zo zit de rijschool geen minuut zonder leswagen.

Van der Sanden.  “Ook zijn de lesauto’s beschikbaar voor de verhuur, als iemand tijdelijk een vervangende of extra lesauto wil. Bijvoorbeeld voor tijdelijk extra capaciteit of omdat zijn eigen auto in de garage staat voor onderhoud. Ook in dat geval bieden we de haal- en brengservice aan door heel Nederland.

Bereikbaar

Lesautoverhuur.nl staat vooral bekend om de goede service. `De bedrijven zijn 24 uur per dag bereikbaar, een beschadigde auto wordt vrijwel altijd binnen 24 uur opgehaald. Voor rijscholen heeft Autoschade Herstel Van Der Sanden altijd een plekje vrij, zodat de lesauto weer snel gerepareerd heeft. “Zij krijgen voorrang.”

Het wagenpark Lesautoverhuur.nl bestaat uit een kleine 40 lesauto’s cat. B, 1 BE-combinatie en een B-automaat. Alle lesauto’s van beschikken over een extra rem, koppeling en gas ingebouwd door Peter Claassen, 2 extra binnen- en 2 extra buitenspiegels, airco en een bluetooth carkit.

Lesauto

De auto’s van Lesautoverhuur.nl zijn allemaal gangbare en CBR-goedgekeurde lesauto-modellen van maximaal 3 jaar oud. Van de categorie Volkswagen Polo tot de VW Golf. Ook zijn ze volledig verzekerd als lesauto; met instructierisico en een inzittendenverzekering.

Van der Sanden: “Lesautoverhuur.nl zal vanaf deze week als eerste in Nederland een Audi A1 Sportback als lesauto in gaan zetten.”

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Garantie op vervangende lesauto voor rijscholen bij schade”

j breeman|19.04.12|10:17

Hebben tijd terug 2x kort achter elkaar schade gehad aan de auto. Zaken gedaan met lesautoverhuur en zijn uitermate tevreden. Goede Service!!! Om in termen van radar te spreken een “warme douche”. Vanzelfsprekend hoop ik dat het niet te veel voorkomt, maar mocht ik schade hebben ga ik terug naar lesautoverhuur.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.